Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Update Gry

Nynek Slasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest update tylko zwykła łatka. Dodali opcję "stay logged in for session" także nie bardzo rozumiem kwintesencji tego tematu

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

A co do tego to nie wiem, nie używam ^^

#EDIT

Brak mi słów. Cipsoft coraz bardziej robi się żyła.

Oto co dodali:

What is the loyalty system and what are its benefits?

Players who have had Premium Time on their account for a longer period of time benefit from the features of our loyalty system. Every already used premium day on an account equals one loyalty point. Depending on the number of loyalty points on an account, characters of this account might receive an honourable title, appear in the loyalty highscores or even receive a bonus on their skill points.

For every 360 loyalty points a character receives a 5% bonus on all of its skill points, however, the bonus a character can receive is limited to 50%.

I przykład:

A paladin needs 611 skill points for shielding skill 15. A character with 360 loyalty points has a 5% bonus. This means the character does not have 611 skill points but 611 + 5%/611 = 641 skill points which still equal shielding skill 15. A character with 2160 loyalty points and with that a bonus of 30% has 611 + 30%/611 = 794 skill points which equal shielding skill 16.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ja w patchu miałem dziwny błąd z xenobotem tak jakby tibia wykryła ze go ma i się nie zpatachowala

U mad m8?

Opublikowano

Ja w patchu miałem dziwny błąd z xenobotem tak jakby tibia wykryła ze go ma i się nie zpatachowala

uruchom jako administrator, proste.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...