Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy:

Free blol - L# - Wygrywa: L#

Bol VIP - L# - Wygrywa: Remis

Bol VIP i Płatne Skrypty - L# - Wygrywa: W 100 % bol.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Każdy ma swoją decyzje bo na forum jest tak :

Gracz - BoL !

Gracz2 - Ty Idioto L# jest lepsze

I tak w kółko ;) Więc lepiej pobierz oba i sam spróbuj które lepsze ;-;

Opublikowano

Testowałem L# i BoL'a.

Jeśli chodzi o darmówki to L# wygrywa.

Opublikowano

L# = BoL VIP + paid scripts... Kappa i tyle... :)

Nie zgodzę się z tobą.

L# = Bol Vip darmowe skrypty.

Gdy miałem bola Vip i Płatne skrypty robiłem takie rzeczy których na l# nie zrobisz w życiu.

Płatne skrypty sa dużo dokładniej wykonane i nie widać ze grasz jak robot.

Skoro Tak twierdzisz nie grałeś na płatnych skryptach ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nie zgodzę się z tobą.

L# = Bol Vip darmowe skrypty.

Gdy miałem bola Vip i Płatne skrypty robiłem takie rzeczy których na l# nie zrobisz w życiu.

Płatne skrypty sa dużo dokładniej wykonane i nie widać ze grasz jak robot.

Skoro Tak twierdzisz nie grałeś na płatnych skryptach ;)

Taa... Tylko fajnie, że develeporzy z bola przeszli na L# :X w L# wystarczy, że znajdziesz dobre skrypty i kappa... na bolu nie ma baseult3... nie ma exploita na recall enemy team..

Opublikowano

Taa... Tylko fajnie, że develeporzy z bola przeszli na L# :X w L# wystarczy, że znajdziesz dobre skrypty i kappa... na bolu nie ma baseult3... nie ma exploita na recall enemy team..

Explo na Recall Jest w sa ;) jestem tego pewny a przynajmniej był bo go miałem :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Darmowa wersja bola przegrywa z l#

Vip wygrywa z L# sharpem

Grałem na vip bolu i powiem wam że skrypty bola są mniej eee mechaniczne i są bardziej rozwinięte pod względem AI ale za to(nie zawsze) mają kupę błędów. Ogólnie bol by niszczył sharpa gdyby nie spora ilość błędów jakie spotykałem w bolu :/

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

BOL VIP + najlepsze płatne skrypty robią coś, czego L# nie jest w stanie sobie wyobrazić...

BOL VIP + darmowe skrypty działają bardzo podobnie do L#

BOL Free wypada beznadziejnie w porównaniu do L# 

BOL VIP + paid scipts > L#

BOL VIP + free scripts = L#

BOL Free < L#

Jak ktoś nie chce się wykosztowywać to polecam L#, ale jak macie spory ''budżet'' do możecie sprawdzić VIP BOL'a z płatnym Evadee i najlepszymi paid scriptami 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

BOL VIP + najlepsze płatne skrypty robią coś, czego L# nie jest w stanie sobie wyobrazić... -Nazwy tych skryptów poproszę.. jedynie to evadeee > evade L#, reszta to, to samo.

BOL Free < L#

Jak ktoś nie chce się wykosztowywać to polecam L#, ale jak macie spory ''budżet'' do możecie sprawdzić VIP BOL'a z płatnym Evadee i najlepszymi paid scriptami 

eSwH2k3.png

Opublikowano

BOL VIP + najlepsze płatne skrypty robią coś, czego L# nie jest w stanie sobie wyobrazić... -Nazwy tych skryptów poproszę.. jedynie to evadeee > evade L#, reszta to, to samo.

BOL Free < L#

Na przykład RTTC, CW (jak przestawałem grać na L# to te były najlepsze, teraz nie wiem jak jest). 

29.png

Opublikowano

Zalezy od postaci itp... ale skilla mocnego nie przebijasz cheatem ;p

przebijesz ;) 

taki Faker to też człowiek... może koreaniec, ale człowiek. ma czas reakcji. a czas reakcji komputera ogarnicza ping. masz niski ping, nikt cie nie prześcignie. 

komputer > człowiek

29.png

Opublikowano

NIE MA BASEULTA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak honda sie nie znał z joduskame pqmailer napisał już "Spawn killer"

Opublikowano

przebijesz ;)

taki Faker to też człowiek... może koreaniec, ale człowiek. ma czas reakcji. a czas reakcji komputera ogarnicza ping. masz niski ping, nikt cie nie prześcignie. 

komputer > człowiek

Nie zgodze się, komputer nie myśli, a co za tym idzie, podejmuje decyzje napisane przez autora. Te decyzje da się łatwo obejść znając jego ruchy. Czyli np. jeżeli wiesz, że użyje flasha od np. ultimate'u Leony to musisz wyczekać ten moment kiedy nie będzie w stanie użyć flasha lub uciec. Najlepszym sposobem na skrypty jest team work.

/topic

Bol free                         < L#  (Tutaj nie ma tematu. Evade free jest bardzo słaba w porównaniu do tej z L# oraz jest bardzo mało skryptów w bol'u free)

Bol Vip                          < L#  (Dałbym remis, aczkolwiek bez paid scripts bol niedorówna L#).

Bol Vip + paid scripts   > L#  (Tutaj Bol wygrywa, ponieważ Evadeee(Bol) jest lepsze od Evade(L#) oraz skrypty do postaci są takie same jak w L#.

Chciałbym dodać, że Bol upada i część skryptów już nie działa. Ja bym nie ryzykował i nie kupował Bol Vip + paid scripts.

Więc jeżeli chcesz wydać pieniądze to polecam Bol'a, a jeżeli nie chcesz płacić to wybierz L#, jest on darmowy oraz prawie tak samo dobry jak Bol Vip + paid scripts.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Przeszlo tylko kilku deweloperów. Najlepsi zostali. BaseUlt od SilentStar, nie ma? W tym też jest recall tracker ;)

Dev cassio = cw

Snisz, DC nigdy nie dorówna CW.

Opublikowano

Przeszlo tylko kilku deweloperów. Najlepsi zostali. BaseUlt od SilentStar, nie ma? W tym też jest recall tracker ;)

Snisz, DC nigdy nie dorówna CW.

Grałem na oby dwóch i stwierdzam, że to to samo tylko, że CW jest płatnym skryptem

Opublikowano

Fakt faktem czytam wasze posty :D i odrazu powiadam ze

C# > Lua totalnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...