Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie od BombWorka Free V37, V27, V13.

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#

#

#

#

#

#

#

#

Siemanko, nie każdy przegląda stronę BombWorka a dodaję on tam swoje darmowe sety broni do pobrania.

Chcę wam je tutaj udostępnić ponieważ nie każdy przegląda jego stronę, a są one darmowe do pobrania. :)

V37:

oler6m.jpg

Pobierz:

sss

V27:

r4101i.jpg

Pobierz:

sss

V13:

m6s031.jpg

Pobierz:

sss

Dobra tutaj 3 najlepsze sety, które wykonał BombWork i udostępnił za darmo.

Sam polecam te 3 sety gdyż w grze wyglądają genialnie. :D

Pozdrawiam Asfen. :D

Opublikowano

­

Siemanko, nie każdy przegląda stronę BombWorka dodaję on tam darmowe sety do pobrania.

Chcę wam je tutaj udostępnić ponieważ nie każdy przegląda jego stronę, są one darmowe do pobrania.

sorry asfen, ale nie rozumiem tego zdania, poza tym skoro ich tu nie udostepnił to widocznie tego nie chce a z setów tylko ten pierwszy fajny, reszta marne.

Opublikowano

Po co wrzucasz te sety skoro można je pobrać ze strony bombworka za darmo?

Ponieważ nie każdy zna jego bronie, nie przegląda jego strony więc udostępniłem te najlepsze. :3 :D

Posiadasz może wpisy tych broni ?, przydałby się tutaj na forum, bo to właściwie jest na BombWork..

Nie wystarczy że podmienisz model swojej starej broni jakiś, na ten i będzie gitarka. ;)

Opublikowano

Bronie fajne sam, fajnie ze Bomb je udostępnia za free

Ps. Zawsze jak udostępnia te swoje bronie to zawsze pisze o tym na fb ;p

Opublikowano

@Asfen. A może BombWork nie zezwolił na publikowanie tych setów na mpc a ty wrzucasz czyjąś pracę bez zgody autora. Co do setów podobają mi się zwłaszcza set V27. 

Opublikowano

Wszystkie informacje są udostępnione na moim FP, jeżeli ktoś będzie chciał to sobie znajdzie.

W każdej chwili można wejść na moją stronę BombWork.eu przejść do zakładki download i wszystkie modele które udostępniłem pobrać.

Proszę o usunięcie tematu.

Pozdrawiam BombWork Studio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...