Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer do gier dobry?

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! znalazłem taki komp na allegro: http://allegro.pl/komputer-quad-4x4-2ghz-hd8570-1tb-usb-3-0-gratisy-i5007344720.html#tabsAnchor 

mniej więcej jest dobry? mam gorszy a nawet gry działają 

jak zły prosiłbym o miej więcej taki zestawik do 1400zl do gier ( 8gb ram minimum :D dobry procek grafa)

sygnatura.png

Opublikowano

1400zl dobry proc i grafa i 8gb ramu sie wykluczaja

no chyba ze uzywane czesci

ten co podales nie jest zbyt dobrym zestawem w tej cenie

a mógłbyś coś do 1500zł złozyc? 

sygnatura.png

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/bklQNR/

zdecydowanie lepsza karta i procek, ram mozesz dokupic

chcesz w 1500 sie zmiescic? kup gorsza karte 

Wypowiecie się jeszcze do tego zestawu? ( chyba taki sam ) http://allegro.pl/komputer-amd-10-rdzeni-radeon-hd-2gb-1-5tb-gratisy-i5001361585.html( ma monitor i 1.5TB dysk + jakiś gówniany gadżet. ) Na tym twoim zestawie ile bym mniej więcej w cs go, bf4 (jak pójdzie), fife 15, minecraft   fps wyciągnął? gry płynnie by chodziły?

sygnatura.png

Opublikowano

Nie patrzy się na zestawy z allegro.

W tej cenie prawdopodobnie dostaniesz dobrego pentiuma, grafikę na ogarniętym poziomie, czwórkę RAMu i markowy zasilacz... Ale to wszystko wtedy, gdy sobie go złożysz sam.

Co do gotowców z allegro czy innych serwisów - nawet się nimi nie interesuj.

Opublikowano

Taki zestaw jak najbardziej okej, jeżeli nie zależy Ci na mega wydajności przy takiej cenie, spoko, starczy Ci na trochę czasu ;)

Mimo tego, w GTA raczej będziesz miał trudności z pograniem, bo najzwyklejszy pentiumek, jeżeli chcesz grać w GTA, to rozglądałbym się za zestawem powyżej 2 tysięcy oraz i5.

Opublikowano

nie, gta wymaga 4 rdzeni czy tam watkow

Taki zestaw jak najbardziej okej, jeżeli nie zależy Ci na mega wydajności przy takiej cenie, spoko, starczy Ci na trochę czasu ;)

Mimo tego, w GTA raczej będziesz miał trudności z pograniem, bo najzwyklejszy pentiumek, jeżeli chcesz grać w GTA, to rozglądałbym się za zestawem powyżej 2 tysięcy oraz

rozumiem, że gta 4 pójdzie w miare płynnie tak? :D 

no kurcze chciałbbym pograć w gta v :P

sygnatura.png

Opublikowano

nie pojdzie gta V, fakt jesli wymagania ktore zostaly podane okaza sie prawda

A battlefield 4?

Ogolnie chcialbym aby ten komp byl duzo lepszy od tego co mam.

Ten co mam kupilem na komunie w BIEDRONCE ( SERIO :D ) za 1800zl 2gb ram jakis intel petium procek karta 1gb. Ogolnie chodzi mi minecraft 40-60fps na optifiine. Cs go sie tylko dlugo laduje w grze przynnie w miare. No i oczywoscie w gta sa tez spoko :D w fife.15 pogram sobie? W bf4 tez?

sygnatura.png

Opublikowano

bf4 pojdzie w 45 fps w fhd na srednich ze scinkami (mala ilosc ramu, dolozenie 4gb zalatwi sprawe scinek)

No tak zastanawiam się czy jedną kość 8gb czy jedną 4gb by dołożyć :D
sygnatura.png

Opublikowano

gorsze pamieci, gorsza karta, gorszy procesor

moj jest lepszy, jedynie plyta jest znacznie gorsza ale w dzialaniu tego i tak nie odczujesz

czyli gdybym wymienił płytę to było by więcej fps, lepsza wydajność?  myślę, czy nie poczekać miesiąc i bym mial tte 200zl więcej

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...