Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca między ps2 a psp

Maciek0605

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Od ok. 3 lat jestem w posiadaniu legendarnej czarnuli, ps2 fat. Jej stan jest całkiem niezły, jedynie laser coraz bardziej nie domaga (normalne). Od roku mam tez psp, slimke 2004, nadal w bardzo dobrym stanie. Ale nie przedłużając: Na co mogę liczyć jeśli podłącze kablem USB te psp do ps2? Ma to jakis sens? Chyba głownie chodzi mi o to, żeby użyć psp jak pendrive`a.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Nic nie da. PSP wyszlo na rynek pozniej (2005 gdzie PS2 wyszlo w 2000) przez co PS2 nie ma pojecia co to PSP i jak je uzyc.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Nawet jeśli konsola by wykrywała PSP, to zrobienie z niej jakiegoś dysku przenośnego mija się z celem, przecież w PS2 jest USB 1.1.

Jak już chcesz podłączyć jakiś dysk, to kup Network Adapter do PS2 i podłącz HDD.

819531478353821175209.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak z ciekawosci podlaczylem te psp do ps2 i... Jest widziany jak pendrive. Temat do zamkniecia

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...