Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wyrzucanie csa + steam albo ścinki dźwięku

Toporek56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z CS GO a mianowicie niedawno zakupilem te gre i po zainstalowaniu i 1 wlaczeniu zauwazylem ze przy wyjsciu z opcji przez 2 sek powtarza sie dzwiek to samo sie dzieje przy wyszukiwaniu gry przez 2 3 sek powtarza sie dzwiek a podczas gry czasami wyrzuca cala gre ze steamem a czasami scina sie calkowicie gra i slychac powtarzajacy sie dzwiek. Reinstalowalem 2 razy i steama i csa sprawdzalem spojnosc.

Opublikowano

Cześć

Mam problem z CS GO a mianowicie niedawno zakupilem te gre i po zainstalowaniu i 1 wlaczeniu zauwazylem ze przy wyjsciu z opcji przez 2 sek powtarza sie dzwiek to samo sie dzieje przy wyszukiwaniu gry przez 2 3 sek powtarza sie dzwiek a podczas gry czasami wyrzuca cala gre ze steamem a czasami scina sie calkowicie gra i slychac powtarzajacy sie dzwiek. Reinstalowalem 2 razy i steama i csa sprawdzalem spojnosc.

Jak ci powtarza się dźwięk to znaczy że w tym momencie masz spadek fps/lagi, podaj specyfikację komputera 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

8 gb ram
procek amd phenom II X4 955 Procesor 3.20 ghz
64 bit system windows 10

AMD Radeon HD 6800 series ale podczas spr na pewnej stronie czy gra mi pojdzie test wyszedl niby ok
Nie znam sie na kompach wiec moze cos spieprzylem :v

Opublikowano

Też tak czasami mam. Podwójny dzwięk przy poruszaniu się menu i lekkim spadku fps to normalka. W grze zazwyczaj jest to, gdy dużo rzeczy pojawia się na ekranie. Daj wszystko na low.

3adb6317fc.png

Opublikowano

No wlasnie mam wszystko na low mowilem ze scinki w miare ustaly przynajmniej do tej pory ale nadal wyłacza steama podczas gry a zarazem nią samą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...