Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kitty trainer

xardasnekro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec jest jeden z niewielu undetect trainerow jak narazie ^^ ( u mnie dziala) wiec wlaczamy trainera potem warrock logujemy sie na jakis sever i do gry przelaczamy alt + tab na trainera i wybieramy opcje za pomoca buttona on albo of jest tam miedzy innymi unl stamina, swim hack, no recoli, 5th slot itd jakby cos nie dziala pisac na pm ahh i ciagle prosze o modka w tym dziale albo gunz scannds1.jpg scan i sam plik DOWLOAD

SRRY ZA jakos ale jakos tak mi wyszlo ale czysty plik naprawde

i lepiej potestujcie czy nie dostaniecie baana na jakims czystm acc 1 lvl bo ja nie dostaje baana ale roznie to bywa nie che miec kogos na sumieniu ^^

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

chodzi jak trzeba :) tyle że ja gram po nocach :D

@up

ludzie ja ŻARTOWAŁEM jak hack może działać jeśli jest z 20 września przecież to nie możliwe...chciałem zobaczyć kto się na to nabierze ... wstyd powinno wam być :)

Żal mi dzieci którzy w każdym poście piszą " Pomogłem daj mi 5 "...

" Iść swoją drogą nie dać sadysfakcji wrogom "-Molesta EW.

Opublikowano

grajac noca niema duzo ludzi a grajac dniem jest wiecej ludzi grajac noca mozes hackowac i nikt cie zabardzo nie bedzie chcial kickac a grajac dniem jest wieksza mozliwosc ze ktos cie kicknie omg

Opublikowano

...hack juz nie dziala byl new update i...nie dziala ...xD...Ale VIp jest eXtra kupcie se vipa jest eXtra

• Dodaj nową pozycję...