Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping Ping Ping

artic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Otóż mam taki problem, że grając w cs mój ping skacze do 1000ms. Przed wejściem na jakikolwiek serwer wszystko jest ok (mam wtedy ok 50 pingu) ale gdy już wejdę na serwer to trach 1000 pingu.
Najdziwniejsze jest to,że grając w inne gry przez internet ( Fifa 15 ) wszystko jest w porządku. Mam ten problem od nie dawna <ok tygodnia ale nie było mnie w domu wiec nic nie robiłem z tym> i zaczęło to się pojawiać jak zmieniłem config chociaż wątpię żeby to miało jakikolwiek wpływ, a dodatkowo gdy przejdę na okno windowsa i z powrotem wejdę na cs to ping przez chwile jest równy ok 60. Mam nadzieję że ktoś pomoże i łapcie speed test http://www.speedtest.net/my-result/4090367678

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć

Otóż mam taki problem, że grając w cs mój ping skacze do 1000ms. Przed wejściem na jakikolwiek serwer wszystko jest ok (mam wtedy ok 50 pingu) ale gdy już wejdę na serwer to trach 1000 pingu.

Najdziwniejsze jest to,że grając w inne gry przez internet ( Fifa 15 ) wszystko jest w porządku. Mam ten problem od nie dawna <ok tygodnia ale nie było mnie w domu wiec nic nie robiłem z tym> i zaczęło to się pojawiać jak zmieniłem config chociaż wątpię żeby to miało jakikolwiek wpływ, a dodatkowo gdy przejdę na okno windowsa i z powrotem wejdę na cs to ping przez chwile jest równy ok 60. Mam nadzieję że ktoś pomoże i łapcie speed test http://www.speedtest.net/my-result/4090367678

Podczas grania w cysa ściągasz coś ? nwm torenty itd .

Może to też wina dalekich serwerów, wejdź w społeczności (polskie) i zobacz czy tam ping też jest taki duży 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ogólnie to chciałbym zaznaczyć że wszystko zaczelo sie w piatek czyli poczatek ferii ale czy to może być powód ?

Podczas grania w cysa ściągasz coś ? nwm torenty itd .

Może to też wina dalekich serwerów, wejdź w społeczności (polskie) i zobacz czy tam ping też jest taki duży 

Nic nie ściagam, a jak mam sprawdzić w tych spolecznosciach ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzilo mu o to żebyś wszedł na serwery społecznościowe (np. only dd2 serwer tylko w PL).

Mówię, pewno sieć przeciążona jeśli owe problemy zaczęły się od czasu wolnego.

graphic.png
Opublikowano

Nie zaglądałem troche i tak wam powiem że nie do końca mnie rozumiecie :/ Otóz moim problemem jest to ze u mnie po wejsciu na serwer jest tak wysoki ping, przed wejsciem (podczas ladowania mapy mam 60) jest ok więc tu chodzi chyba o coś innego :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wylacz update windowsa i innych programów bo one też żrą neta. Wyczyść kompa, sprawdź spójność plików csgo spróboj przyspieszyc neta (poradniki), lub pobierz cs od nowa i steama też. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...