Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za Pall By Pallavia są Bany?

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała. Nikt się nie skarżył na bana używającna koncie TYLKO pala palavia. Były pojedyńcze bany ale na kontach nie tylko pala była używana.

Opublikowano

nikt ci nie poda dokladnych % i nie licz nawet na to. Używaj to z głową max do 10 godzin mi się wydaje być optymalnym czasem które gracz sam moze przegrać

Opublikowano

To jaka jest szansa na wyłapanie bana i ile to używać dziennie np ?

tak zbieraj sobie po 2-3 full ladownie na swoim statku tak bedzie bez lipy do tego codziennie pobij troszke potworkow na innej mapie i nie zostaniesz zbanowany ja tak od dlugiego czasu robie i nic nie dostalem za pallavie mysle ze jest bezpieczna , dla odmiany kiedys wlaczylem na takim slabszym koncie (10dronow / full havock / 20lf4) FsBota na skrzynki to po niecalym tygodniu fala banow byla i ja sie zalapalem heh , a z pallavia juz tyle fal banow przezylem ze juz sie nie boje :D

Opublikowano

Według mnie FsBot teraz jest też bezpieczny ale pewnie ten za pieniądze :)

Trzeba popytać tych którzy używaja wersji UG i zwykłej.

Jutro napisze poradnik jal zcrackować wersje free FSbota do wersji pro .I działa :p Ale to co napisałeś raczej nie jest prawdą.Oba(jeśli o skrzynki chodzi) działają dobrze wręcz tak samo.

Lecz odczuwam lekką zmianę,jest jakby dokładniejszy w wersji pro ;)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Jutro napisze poradnik jal zcrackować wersje free FSbota do wersji pro .I działa :P Ale to co napisałeś raczej nie jest prawdą.Oba(jeśli o skrzynki chodzi) działają dobrze wręcz tak samo.

Lecz odczuwam lekką zmianę,jest jakby dokładniejszy w wersji pro ;)

Pro ma raczej więcej jakiś duperów funkci itp :)

Ale przydałaby sie wersja BG niż PRO :)

Podobno są dobre osiągi na tym FsBocie teraz.

Ostatnio czytałem na elite że ludzie wyciągaja na x-3 po 5k urki to co bedzie na bitkach :D

Opublikowano

Mi nie chodzi o FsBota tylko o Pall by Pallavia czy to jest bezpieczny program ?

Tak.

Pro ma raczej więcej jakiś duperów funkci itp :)

Ale przydałaby sie wersja BG niż PRO :)

Podobno są dobre osiągi na tym FsBocie teraz.

Ostatnio czytałem na elite że ludzie wyciągaja na x-3 po 5k urki to co bedzie na bitkach :D

To prawda.Jakieś 3000 tys urki mi przyleciało przy 30 mimutowym moim klikaniu i 2 godzinnym klikaniu bota.Może farta miałem.Konto bez żadnych pp i boosterów.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

To już zależy czy masz jeszcze full peta i czy nikt ci nie będzie zabierał spod nosa :) Pamiętam że bez pp na podwajaczu Fs wyciągał mi 12k lecz to jeszcze za czasów kiedy latało mało osób po bitkach

Opublikowano

Najwięcej w 1 bonusBoxie na podwajaczu, z pp i protokołami w pecie można wyciągnąć 512 :)

Sam nie zbierałem ale koledzy mówili że potrafią 20k na h wyciągnąć uri na bitkach + energia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...