Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Reklama serwera

Ruffix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Mam problem. Wiem, że jest dużo jest takich problemów, ale mimo, że tyle poradników obejrzałem i wykonałem, to max liczba graczy wynosiła 50/100.
Dlatego proszę o inne sposoby i apeluję, że najlepsza odpowiedź dostanie odemnie +.
Z góry dziękuję.

MCWG.eu

Opublikowano

Zrób film na YT. Napisz w tytule, że jest np. SVIP za darmo (daj suba dam ci VIP'a), dodaj również tagi i czekaj na graczy :)

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Zrób film na YT. Napisz w tytule, że jest np. SVIP za darmo (daj suba dam ci VIP'a), dodaj również tagi i czekaj na graczy :)

LuxarPL, jak myślisz? Czy lepiej mieć stałe subskrybcje od serca, czy martwe?

Podam Ci przykład:

1. Osoba, która ma 2000 subskrybcjii, a średnie wyświetlenia jednego filmiku wynoszą 100

czy jednak lepiej jest mieć

2. Osobę, która ma 200 subskrybcjii, a średnie wyświetlenia jednego filmiku wynoszą 180

Z tego co odczytałem u ciebie to chyba wolisz martwe suby.

Pozatym to proszę coś innego niż YT, mpc, mclista itp itd

MCWG.eu

Opublikowano

Zachęcający filmik na T.

Reklamy na mpc, craftiste, mclista i innych

Reklamy u YouTuberów i Streamerow (To najlepiej działa).

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zachęcający filmik na T.

Reklamy na mpc, craftiste, mclista i innych

Reklamy u YouTuberów i Streamerow (To najlepiej działa).

Chyba mówiłem, że bez YT i mpc, mclista :(

MCWG.eu

Opublikowano

Chyba mówiłem, że bez YT i mpc, mclista :(

To są najpopularniejsze strony gdzie mogą być reklamy MC.... ? Ty myślisz w ogóle?

Craftsite Forum tam możesz jeszcze. Reklamy na różnych forach, partnerstwa, promowanie przez hosting.. etc. Reklamy w MC by zyczu. 

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Słuchaj kolego MPC jest największym portalem na którym można reklamować serwer i to właśnie z takiej dobrej reklamy na MPC dostajesz ludzi w grze. Ale MPC forum nie jest jedynym forum o minecrafcie w całym internecie? 

Możesz wchodzić na kazde forum i w publikacjach dodawać (JEDEN) swój temat z reklamą.

Jak napiszesz topic na 10 forach to na 100% przyjdzie Ci więcej ludzi.

Piszesz że nie mclista ani yt. YT nie jest dobrą reklamą, chyba że nagrasz trailer serwera i podeślesz go youtuberowi który za małą cene to wypromuje. Ale jeszcze został Facebook, skype, gg, teamspeak.

Ustawiaj statusy z trailerem do serwera, ip itp, to też przyciąga jeżeli masz dużo kontaktów. Możesz także do nich pisać, itp.

Jest tego troche z biegiem czasu trochę osób przybędzie.

Możesz też na serwerze pisać aby zapraszali znajomych itp.

Kappa.

Opublikowano

To są najpopularniejsze strony gdzie mogą być reklamy MC.... ? Ty myślisz w ogóle?

Craftsite Forum tam możesz jeszcze. Reklamy na różnych forach, partnerstwa, promowanie przez hosting.. etc. Reklamy w MC by zyczu. 

­

Słuchaj OverGaming. Mi nie chodzi o najpopularniejsze reklamy, bo ja korzystam z YT, mpcforum, mclista. Chodzi mi o takie jak ty podałeś z MC by zyczu. Dlatego masz za to plusa. Co do myślenia, wiadomo, że myślę. Proste i logicze. Pozdrawiam.

Słuchaj kolego MPC jest największym portalem na którym można reklamować serwer i to właśnie z takiej dobrej reklamy na MPC dostajesz ludzi w grze. Ale MPC forum nie jest jedynym forum o minecrafcie w całym internecie? 

Możesz wchodzić na kazde forum i w publikacjach dodawać (JEDEN) swój temat z reklamą.

Jak napiszesz topic na 10 forach to na 100% przyjdzie Ci więcej ludzi.

Piszesz że nie mclista ani yt. YT nie jest dobrą reklamą, chyba że nagrasz trailer serwera i podeślesz go youtuberowi który za małą cene to wypromuje. Ale jeszcze został Facebook, skype, gg, teamspeak.

Ustawiaj statusy z trailerem do serwera, ip itp, to też przyciąga jeżeli masz dużo kontaktów. Możesz także do nich pisać, itp.

Jest tego troche z biegiem czasu trochę osób przybędzie.

Możesz też na serwerze pisać aby zapraszali znajomych itp.

No i oto chodzi. Leci +. Pozdrawiam serdecznie.

MCWG.eu

Opublikowano

Wykup reklamę na FaceBooku. 

Jak odpowiednio ją dostosujesz (do wieku itd.) to na pewno uzyskasz dużą ilość graczy.

Opublikowano

Może nie chodzi o słabą reklamę, tylko o to, że Twój serwer ma jakieś niedociągnięcia. Ja 50 graczy uważam za całkiem niezły wynik i jeżeli tak grupka została na stale, to na pewno z czasem urośnie. W przypadku takiego jednorazowego skoku, zacząłbym pytać, co z serwerem jest nie tak.

Opublikowano

Może nie chodzi o słabą reklamę, tylko o to, że Twój serwer ma jakieś niedociągnięcia. Ja 50 graczy uważam za całkiem niezły wynik i jeżeli tak grupka została na stale, to na pewno z czasem urośnie. W przypadku takiego jednorazowego skoku, zacząłbym pytać, co z serwerem jest nie tak.

Być może. Dzięki za poradę.:)

MCWG.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...