Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iJava

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że kilka lat temu wyjechałem z Polski więc czasami robię błędy w języku polskim, dlatego z góry przepraszam.

Mam na imię Łukasz ale odkąd wyjechałem piszę Lucas. Mam 17 lat i chciałbym pomóc ci z Twoim projektem serwera Minecraft. 

Tak, dobrze przeczytałeś. W Polsce brakuje osób kwalifikowanych, którzy oferują swoją pomoc np. W pisaniu jakiegoś pluginu (wtyczki) do gry Minecraft. Ja natomiast od blisko 4/5 miesięcy posiadam Oracle Certified Associate, Java SE 5/SE 6 z czego od 1,5 roku bawię się w środowisku Java. Z tego wynika, że jestem Developerem Java w zakresie pojęć zawartych w certyfikacie. 

Mam inne plany na przyszłość, które niekoniecznie stykają się ze środowiskiem Java,

a że co nie co znam, chętnie napisze dla Ciebie czy dla Twojego kolegi lub koleżanki dobrze napisany, AUTORSKI, bez żadnych błędów plugin w niskiej cenie, który optymalnie będzie działał na Twoim serwerze Minecraft.

Dodatkowo daje ci Gwarancje na to, że plugin w 100% będzie działał na Twoim serwerze! Jeżeli będą jakieś błędy wynikające np. ze złego ustawienia przez Ciebie pluginu, nie martw się tylko napisz do mnie i raz dwa to naprawimy. Oprócz tego, wszelkie update'y masz za darmo. (Za dodatki lub ulepszenia dopłacasz co również dużo nie kosztuje).

Nie podaje cenników i nic podobnego z jednej przyczyny. Nie jestem sprzedawca w sklepie, który oferuje gotowy projekt. Najpierw przyjmuje zamówienie, ustalamy termin i podaje przystępna dla Ciebie i Twojej kieszeni cenę. Żadnych chaczyków i oszustw! Przychodzisz do mnie, mówisz co chcesz, potrzebujesz, i to dostajesz!

Nie ważne czy przeszedłeś mutacje czy też jeszcze nie. Nie ważne czy masz 7 lat czy 35, jeżeli chcesz kupić wymarzony przez Ciebie plugin, napisz do mnie. Przyjmuje każde zlecenia, od tych najbanalniejszych po bardziej skomplikowane, kreatywne i odkrywcze. W miarę możliwości i w odpowiednio dobranym terminie, czas oczekiwania minimalizowany jest optymalnie dla Ciebie.

Nie pobieram dodatkowych opłat za source czy wszelką pomoc w obsłudze i załadowaniu pluginu.

Wszelkie oferty i zlecenia będzie pośredniczyć MPCforum co da ci pewność i realność produktu jaki wykonam dla Ciebie. 

Swoją pomoc oferuje TYLKO i wyłącznie na MPCforum

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało. 

Pozdrawiam i zachęcam do współpracy,

iJava

im07t1-java-se-support-2-1526624.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...