Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sms shop - Minecraft (profitsms, homepay)

Gość Fallen Angel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PLRosekPL  - jeśli potrzebujesz kodów do rozdania to na homepay masz opcje generowania kodów testowych które działają tak samo jak normalne kody i mogą byc użyte jako voucher

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ma to jak były admin wykorzystujący nie swój kod i publikując go jako 100% swój...

Bym nic nie powiedział, gdybym nie pomagał debugować tego i gdyby Cię ręka nie zaswędziała by spuścić owego DDoSa.

A usunąłeś już backdoora z tego cmsa, że wszystkim go dajesz za free? Więcej niespodzianek zrobiliśmy niż tylko te domeny.

Zwijamy się z interesem to mogę już o tym napisać.

Opublikowano

@Kiermasz

Zgadzam się w 100%

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Nie ma to jak były admin wykorzystujący nie swój kod i publikując go jako 100% swój...

Bym nic nie powiedział, gdybym nie pomagał debugować tego i gdyby Cię ręka nie zaswędziała by spuścić owego DDoSa.

A usunąłeś już backdoora z tego cmsa, że wszystkim go dajesz za free? Więcej niespodzianek zrobiliśmy niż tylko te domeny.

Zwijamy się z interesem to mogę już o tym napisać.

Dobre, nie swój kod? Kodu PHP nie da sie kopiować z innych stron, jest on napisany od zera a grafika pochodzi za texture packa. Jako iż kod jest napisany od zera, nie ma w nim żadnych backdoorów. A skoro nazywacie serwer minecraft sposobem na zarobek to nie moja wina.. 

Opublikowano

@Kiermasz

Jak potrafisz z danej strony wyciągnąć kod PHP to spoko możesz nauczyć mnie tego bo jeszcze nie opanowałem takich technik.

A usunąłeś już backdoora z tego cmsa, że wszystkim go dajesz za free?

Nie jestem tobą abym ludziom dawać coś z backdoorem

@kavoweciastko

Idz składać kolejne pozwy do sądu wraz z @balcer bo jeszcze żaden do mnie nie doszedł a naliczyłem ich chyba z 5

@.eNdox

Mam pełne prawa do udostępniania tego kodu od @versus921 bo on jest twórcą CMS więc jak potrzebujesz jakiegoś papierka że mam prawa do tego sklepu itp to zapraszam na pw

//Edit ten sklep jest pod api Profita & Homepay , ma brak punktów i jest tylko pod zwykłe sms wiec coś się nie pokrywa

Opublikowano

Zielonemu myślenie przychodzi bardzo trudno. Podobnie jak zbieranie się na odwagę, bo podczas prób porozumienia nie miał nawet odwagi napisać, że to on ;)

No cóż. Mówili mi, żeby nie spodziewać się zbyt wiele po nim.

Opublikowano

@Kiermasz

Jak potrafisz z danej strony wyciągnąć kod PHP to spoko możesz nauczyć mnie tego bo jeszcze nie opanowałem takich technik.

Nie jestem tobą abym ludziom dawać coś z backdoorem

Właśnie mam wątpliwości co do Twoich intencji... Zwłaszcza, że Twoje uczynki nie są poparte logiką. Ja gdy kogoś podgryzam mam konkretny powód i dbam aby osoby trzecie nie ucierpiały. Ty nie.

Od kilku miesięcy twierdzę, że mam w nosie Twoje poczynania, doputy nie szkodzą mnie i mojemu systemowi teleinformatycznemu. Miałem zamiar Cię tylko ignorować, jednak Ty pierwszy postanowiłeś zaatakować.

P.S

Drugi DDoS na moje łącze internetowe? Do tego tylko z powodu, że przeszkadza Ci "serwer" z którego niemal pusta stronka leci? Zwłaszcza, że wiesz, że w każdej chwili mogę zmienić IP i niekoniecznie ręcznie.

Kto tu jest niepoważny?

Jak dla mnie koniec tematu. Over And Out.

Opublikowano

//update

V 3.0 (testowy)
-Dodano vouchery (domena.pl/index.php?action=voucher)logowanie ustawiamy w configu
-Usunięto tryb testowy

@Kiermasz

1.Sory kod jest otwarty i nie mam poco dawać backdoora

2.Przykro mi ale brak u ciebie internetu to nie ja

Opublikowano

Czy istnieje możliwość abyś dodał wybór serwera?

Istnieje ale jest tutaj zbyt dużo roboty, trzeba by dodac tabele na serwery oraz pobieranie serweów z mysql, jednym słowem cały skrypt trzeba przepisac tak aby mozna było wybierać serwery. Moze w przyszłym update coś wprowadzimy w zależności od ilości wolnego czasu. 

Opublikowano

Update v3.2

Jest to już kolejny update tym razem dodaliśmy:

• Panel do dodawanie usług index.php?action=dodaj 
  • Generowanie vouchera dla danej usługi, można również wybrać ilość voucherów do wygenerowania
  • Uswanie usuług oraz lista usług w panelu z voucherami index.php?action=voucher
Do porawnego działania nalezy zaimportować tabele poniżej do bazy ze sklepem. Tabela odpowiada za vouchery.

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sms_voucher` (
  `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `id_uslugi` int(4) NOT NULL,
  `kod` varchar(8) NOT NULL,
  `status` int(1) NOT NULL,
  PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 ;
Link do pobrania zostanie dodany w ciągu kilku godzin, czekam ąz autor tematu go umieści :)

Opublikowano

@Roger07 - nikt tutaj nic nie sprzedaje ani nikt sie nie rozwodzi że mówisz tutaj o prawie majątkowym  :) Żadna z grafik nie jest wasza, tak jak było wspomniane wcześniej pochodzą one z texture faithfully do którego również i wy nie macie praw.

Opublikowano

Kod HTML i CSS też tam jest? 

Kodu HTML nie da się zastąpić czym innym i jest on publiczny jak i css. Każdy może użyć kodu css/html do swojej strony i nie podlega on żadnym prawom autorskim. Znaczników typu <div> <html> itp nie da się zastąpić....

Opublikowano

@Roger07 

może się to źle skończyć

w jaki sposób? bo nie wiem czy ściągać czy nie

Opublikowano

Dzis w godzinach wieczornych wyjdzie kolejny update poprawiający topke po prawej jako iz nie dziala

Opublikowano

V 3.3

- Usunięto i zoptymalizowano kod

- Naprawiono ostatnie zakupy

- Dodano liste usług w panelu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...