Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge wbić na żaden serwer

Kabano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem że na jakikolwiek serwer próbuje wbić to mi strasznie klient laguje, ani mi nie obciąża procka ani ramu jakoś bardzo tylko po prostu sie zawiesza klient. Samo logowanie trwa z minute później wybieram postać i gra sie ładuje 5-8 minut... komputer mam dobry

hq9lba.jpg

internet również 

4088929531.png

Obciązenie procesora przy ładowaniu wynosi 10% a ramu 30%.

Jakoś na 2-3 tygodnie wcześniej normalnie grać mogłem bez probilemu.

Komputer skanowałem i wszystko pousuwał co było zagrożenia, defragmentacja nie pomogła. Stery mam wszystkie aktualne, temperatury w normie (wszystko w okolicach 30-35 stopni)

czym to może być spowodowane?

Opublikowano

tylko metin, gram w fife 15 cs go nawet jakieś bardziej wymagajace typu Far Cry 4 i nic nie laguje tylko metin

Opublikowano

Spróbuj cclenear usunąć błędy rejestru lub w appdata pousuwac folderki jqk nie pomoże to format albo reinstalacja

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Miałem coś podobnego, tyle że żadne ccleanery i programy tego typu nie dawały większych efektów. Ja postanowiłem zrobić format i od tamtej pory wszystko okej.

5v19hx.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...