Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor Samsung 910n (VGA) i konsola PS3 - podłączenie

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od adaptera/konwertera jaki kupiłeś, jeśli obejdzie zabezpieczenie HDCP, to będziesz miał obraz na ekranie. Cudów bym się nie spodziewał, przecież VGA to złącze analogowe a nie cyfrowe.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Był już temat z tym adapterem, niby wszystko działało ale użytkownik miał lekkie problemy z dźwiękiem, z tego co pamiętam to zdołał sobie poradzić i ma dźwięk w głośnikach czy tam słuchawkach.

Nie mam teraz czasu szukać po forum tego tematu, gdyby działała wyszukiwarka, to bym poszukał. Temat był jakoś na przełomie listopad-styczeń.

Opublikowano

­dokładnie z tym modelem?

Tak, tutaj masz link do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1321207-podlaczenie-ps3-pod-monitor/

Pierwszy post tyczył się zwykłego kabla hdmi-d-sub, następny post użytkownika był właśnie z tym adapterem, który chcesz kupić. Niestety ale linki na allegro już wygasły. Użytkownik kupił ten adapter, możesz sprawdzić po jego tematach związanych z dźwiękiem.

Opublikowano

czyli w teorii wszystko powinno śmigać, a czy mogę się martwić, że konwerter spali mi konsole? Warto spróbować najpierw na jakimś starym tunerze DVB-T?­

Opublikowano

Jeśli telewizor jest sprawy, to nie ma opcji o spaleniu się konsoli.

@down

telewizor czy monitor, jeden pies :)

póki nie ma żadnych spięć, to nie ma mowy o uszkodzeniu konsoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...