Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw :p

Blaze99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, w poprzednim temacie złozyliscie mi taki oto zestaw i wielkie podziekowania dla uzytkownika, który to poskładał, teraz jednak mam do was pytanie co o tym zestawie sądzicie ? Dodam odrazu, że wieksza gotówka nie dysponuje i według mnie zestaw jezeli chodzi o gry bo do tego ten komputer bedzie głownie przeznaczony jest dobry, jednakże czekam na waszą opinie  ;p 

http://www.morele.net/inventory/info/DRejw/

Opublikowano

Nie, moj dysk i naped sa do dupy ze tak brzydko powiem i pasowac raczej nie beda a i slabe sa dosc konkretnie wiec wole juz zainwestwoac w nowe a ram mam w domu z 2gb to sobie doloze :D Powiedzcie czy taki zestaw bedzie w miare okej dobry do gier? 

Opublikowano

Skoro ma dysk i napęd to niech sprawdzi na jakie wejścia (czy są SATA).

no tak zapomniałem o tym :D

więc sprawdź czy masz na sata(wąski kabel)   czy ata(szeroka taśma )

a jaki masz ram ?? DDR3 czy DDR2

podaj marke dysku i ile ma gb

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Powiem ogolnie tak z mojego starego kompa nie oplaca sie juz nic totalnie wyciagac uwieżcie mi on nie jest nowej generacji ;) Chce wszystko od nowa kupic zeby potem nie miec juz zadnych problemow i nic nie dokupywac wiec poprostu pytam ten zestaw jest dobry czy nie prosta odpowiedz tak czy nie :P 

Opublikowano

plyta na socket 1155 a procesor na 1150?

autorze bierz  ten zestaw co podales jest najrozsądniejszy w tej cenie

sory nie spojrzałem chciałem jak najszybciej i są takie skutuki :)

oto poprawny zestaw za 2400zł(jakbyś dołożył te 200zł) jak nie to bierz ten aktualny co podałeś ale w przyszłości będziesz musiał kartę graficzną zmienić na lepsza

http://www.morele.net/inventory/info/9mG6Mp/

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Najwyzej podrasuje tamten wezmę tez pod lupe twoje propozycje obczaje co i jak dzieki za pomoc, jeżeli możecie to wypowiadajcie sie im wiecej opini tym bede bardziej pewny ze to dobry zestaw dzieki Mashrek za pomoc ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...