Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

Dawidxd6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem bardzo nie miło zaskoczony ponieważ po wygraniu "10" meczy dostałem range silver 1. Gram dość dobrze na ok 20 zagranych turniejów w 17 otwierałem tabele. Wygrałem 9 meczy, 3 zremisowałem ,2 razy zostałem wyrzucony(afk) i resztę przegrałem, więc czemu mam tak niską range czy to wina przegranych meczy ? I jeszcze jedno rangę dostałem dziś po remisie a nie wygranej.

Opublikowano

Jak na pierwszych 10 meczach przegrałeś aż 20, to trochę źle.

Opublikowano

ee to i tak dobrze Cie rzuciło ;p, szczeże mówiąc ja bym się cieszył ja wpadlem do czwórki  wygrywając 8 meczy ;] 

Teraz chyba wysoko nie wrzuca. 

No myśle że duże znaczenie mają mecze przegrane.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Ehhh czemu zawsze musi mi się trafić słaba drużyna ;-; sam meczu nie ugram :/MVP mam zazwyczaj po ok 10-15 zależy ile meczy wygramy

Jak na pierwszych 10 meczach przegrałeś aż 20, to trochę źle.
Jak to przegrałem 20 o,o przegrałem 8
Opublikowano

dobre staty ciagle 1 albo 2 3/4 wywgranych potem np przegrana i awans bedzie bez problemu kiedys bylo tak ze trzeba bylo miec wygrane pod rzad teraz tak nie ma 

Opublikowano

Wydaje mi się, że powinieneś mieć silver 2. Ja przy podobnych statystykach miałem właśnie tą rangę.

784091427630431250239.png

Opublikowano

Mnie na 1 koncie wrzuciło do elite silverka po 10 winach, a na następnym koncie do dwóch kałachów ^^ Jeżeli tyle przegrywałeś, zostawałeś wyrzucany to się nie dziw, że tak nisko jesteś.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...