Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock ~ Open Source

Gretain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na znanej stronie z hakami do Warrocka pewien użytkownik napisał takie coś:

pragnę dodać Vip hacka dla wszystkich. chce tym hackiem pokazać punkbusterowi ze nie jesteśmy noobami i wywołać prawdziwą wojnę pomiędzy PB a Hakerami WR

Wszyscy wiedzą jak zaprogramować 0delay lub invi teraz - lecz haki z tymi opcjami wciąż dostępne są tylko dla vipów - dlatego zamierzamy dodać go właśnie dla wszystkich! Jeżeli osoby z innego forum zabiorą nam kod? to co? przecież oni też są hakerami WR. Nie obchodzi mnie że jakiś nub haker może używać takich haków jak super master hacker. haker to haker - nie musi za to płacić! przecież wszyscy jesteśmy jedną wielką grupą hakerów! Pomoc dobrych Coderów również jest wskazana! Razem zrobimy najlepszego hacka do WR na świecie!

Hack jest już prawie stworzony - wymaga teraz testów i filmiku promującego. jak tylko sprawdzi się "w boju" zostanie udostępniony. Jeżeli ktoś spróbuję go tu uploadować to proszę moderatorów o nie przenoszenie go do VIP section. Ja bardzo chętnie zgłoszę się do projektu jeśli trzeba będzie wprowadzić zmiany - mam nadzieję że lepsi coderzy stąd również. jeżeli chcecie przeczytać oryginał to podam linka ale przez PMa

CHUJ

LUBIE JAJA

Opublikowano

Wreszcie pokazemy ekipie PB'stera... Brawo dla Was... Popieram i pozdrawiam Byliczus

Tu mozesz zarobic>> www.zarabianie--w--internecie.pl.tl <<tu mozesz zarobic

To moja prywatna strona... Zapraszam

Opublikowano

Hack jest już prawie stworzony - wymaga teraz testów i filmiku promującego. jak tylko sprawdzi się "w boju" zostanie udostępniony. Jeżeli ktoś spróbuję go tu uploadować to proszę moderatorów o nie przenoszenie go do VIP section. Ja bardzo chętnie zgłoszę się do projektu jeśli trzeba będzie wprowadzić zmiany - mam nadzieję że lepsi coderzy stąd również. jeżeli chcecie przeczytać oryginał to podam linka ale przez PMa

A KIEDY DOKŁADNIE BEDZIE??

Opublikowano

Pogódźcie się w końcu, że to PB WYGRA wojnę a Wy przegracie..

Tak ciężko wziąść k1 i ownić bez hacków..? Nie rozumiem Was ;D

Od wczoraj nie hackuje i czuje się dobrze z tym ;]

Hackers - You fail.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano
A kiedy dokładnie będzie
Musi najpierw przejść testy i sie wypromować. jak będzie dostępny to postaram się go tu wrzucić. i prosze nie pisz takimi wielkimi literami bo przeszkadza to użytkownikom w czytaniu.

@UP

Jeśli tak uważasz to proszę - nie hakuj ale nie mów że przegramy tą wojne ;P jeżeli zbierze się grupa dobrych coderów i będą update'y robić to sądze że PB nie da rady z nami wygrać... ale każdy ma prawo do swojego zdania

CHUJ

LUBIE JAJA

Opublikowano

Velvet jak zawsze mądrala z ciebie ...

Żal mi faceta...

Aaaa i ja będę z wami pokażemy PB kto tu naprawdę jest królem ;P

~~~ POZDRAWIAM MOICH ZIOMKÓW Z MPCFORUM ~~~

7210.jpg
25946.jpg
25358.gif

Nienawidzę : Cap'a
Opublikowano

Ja tam bym to jak naszybciej wrzucil zeby mozna bylo hakowac jak najszybciej...

Opublikowano

Czyli juz go prawie zrobili?? A za ile okolo mozemy go oczekiwac??

Opublikowano

a jak nazywa sie ten hack??

Opublikowano

eh ludzie...

Szczerze:

Zawsze znajdzie sie hacker i sposob na Warrock(no i inne) ale tez zawsze potem bedzie lepszy PB

Moje zdanie: nowa metoda i hacki dla mniejszej liczby osob-K2 ma malo raportow i sie tym nie zajmuje

dawidqc8.gif

Opublikowano

Ale jak wy sobie wyobrażacie WR bez PB każdy sobie skacze po dachach. Jeden ma invi i inni będą go kickować bo oni nie mają? Przecież to będzie bez sensu. Czy wy wogóle myślicie choć trochę? Tak jak jest teraz jest dobrze.

Opublikowano

Esh Jestem Za tym By PB wogóle się jebał na ryj xD Boo Ekipa K1 powinna dopracować grę a nie tylko zarabiać na premium :/

Moge Coś Pomóc w Pisaniu Chodź Nie wiem co moge <lo2> Ii Prosze was Nie Rzucajcie się na to Jak nie wiem Wszyscy czekacie Moze Pomóżcie Zrobić Jakiś banner i wklejać go gdzie się da xD Nie wiem To Moje zdanie xD Iii Też chodzi o to są Ludzie Którzy myślą i wiedzą żeby nie hackowac na polskich serwerach itp ale są tacy coo Włączają OPK i myśla że są fajni tacy nie powinni mieć hacków wogóle xD Sory za ORT xD

Opublikowano

TAK POKAZMY PB NA CO NAS STAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EvANeScEnCe 4 EvEr

MpC FoRuM 4 EvEr

NaRuTo 4 EvEr

PoZdRo By KoReXuS ( Giermek 16 )

Opublikowano

To ja moge zrobic baner i dac na moja stronke... malo odwiedzin ale zawsze cos...

Tylko powiedzcie jak ma wygladac!!!

Opublikowano

niestety projekt umarł śmiercią tragiczną... za dużo ludzi (bez dostepu do Vip i z Vipem) sprzeciwiło się powstaniu hacka... niestety p1pop1po (twórca hacka) przestał nad nim pracować gdyż jego przyjaciele odwrócili się od niego ;/ na PMie napisał mi iż open source projekt nie może istnieć kiedy wszyscy hakerzy się na to nie zgadzają... ;/ Chciałbym SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ K***A tym którzy tak gorąco sprzeciwiali się powstaniu projektu. a moda prosze o zamknięcie tematu.

PS. chce takze przeprosic tych ktorzy tak liczyli na ten hack - narobilem im tylko nadzieji ;/

CHUJ

LUBIE JAJA

Opublikowano

Fajnie super ale już jak wyjdzie to pliska nie grajcie na polskim serwerze.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.[ by prokiller00
Opublikowano

Czyli dupa.. wiec chyba usuna ten dzial na mpc forum... koniec hakow do warrocka... albo mzoe nie... bo sa haki wiedzialem koelsi z SJ i innymi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...