Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fish bot metin2pl

mrsperfect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :), szuka działającego fish bota na pl'a, prosiłbym o podanie linku i o instrukcje krok po kroku jak zainstalowac, oraz pytanie: czy korzystanie z tego typu bota to duze ryzyko banu? z gory dzięki daje limit lajk za wyczerpującą odpowiedz :)

Opublikowano

Na stronie kamermoda możesz pobrać fishbota jest tam wszystko ładnie opisane jak korzystać z niego i jak go załączyć.

Na plu teraz wszystko jest ryzykowne jak nie robi się czegoś z głową. 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Na stronie kamermoda możesz pobrać fishbota jest tam wszystko ładnie opisane jak korzystać z niego i jak go załączyć.

Na plu teraz wszystko jest ryzykowne jak nie robi się czegoś z głową. 

http://metin2mod.tk/downloads.htmlchodzi o tą stronkę tak? i wystarczy jak pobiore samego fishbota czy potrzebuje czegos jeszcze?

Opublikowano

dalej nic :unsure: , uruchamiam ze zgodnoscia wszystkie pliki wklejone

W paczce z modem masz instrukcję i tam opisany drugi sposób odpalenia - poprzez injector.

Pobierz go, odpal, wczytaj plik i zobacz czy działa. :)

Opublikowano

W paczce z modem masz instrukcję i tam opisany drugi sposób odpalenia - poprzez injector.

Pobierz go, odpal, wczytaj plik i zobacz czy działa. :)

Wszytko robiłem tak jak jest opisany drugi sposób: Sposób 2:

- wypakowujemy m2PythonLoader.dll zmienamy jego nazwe na m2PythonLoader.mix wklejamy do klienta
- po uruchomieniu gry wyskoczy okienko i wybieramy w nim fishingbot_kmr.pyc"
wyskoczyło okienko wybrałem fishbota ale pojawiają sie dwa błędy, ponizej screeny

post-1206941-0-54047700-1422373749.png

post-1206941-0-23192300-1422373852.png

post-1206941-0-45385700-1422374060_thumb.png

Opublikowano

nie wiem co jest nie tak z tym fishbotem, zainstalowałem natomiast całego kamer moda i wszystko ładnie działa, wiec chciałbym zadac ostatnie pytanie czy cały mod jest tak samo (w takim samym) stopniu wykrywalny przez GM? czy są jakies róznice?

Opublikowano

Nie ma żadnych różnic, gm wykrywa fishbota głównie po twojej aktywności więc czy będziesz na modzie czy na samym Fishbocie nie ma tutaj żadnego znaczenia. A system sprawdza pliki więc są one "zabrudzone" w ten sam sposób przy modzie czy też przy jednostkowym cheacie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...