Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 sg zarobek

pepitoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all, mam pytanie do ludzi grajacych na w\w serwerze, jaki jest tam oplacalny zarobek na mniejszym lvlu zeby dorovic sie jakiegos fmsa +9 i jakiegos eq podstawowe z hp? Metki to oplacalny tam zarobek i sellanie ku czy raczej malo slaba inwestycja czasu? Z gory dzieki za jakies porady dotyczace gry na tym serwerze i chetnie w zamian nagrodze odpowiedzi like :)

Opublikowano

Wbijasz 20 lv Body Aura m1. Deff ok.200 i idziesz do czerwonych i tam jak sie wchodzi do miasta pod górę to po lewej stronie na takim pagórku masz spory spot niedzwiedzi czarnych/grizli i tych zwykłych i tam dropisz ;).

W max 2 godziny spokojnie się dorobisz tam na fmsa +9. Ja jak tam zarabiałem miałem ten is co na start jest + rekawica na 2h i po 2h wynosiłem z tam tąd  15+ ribów oraz itemy z bonami hp/silny przeciwko. Dodatkowo za 2h dropilem 30-50 zolci bez +. 1 zolc bez +.

Taki mały cennik:

1 żółć bez + >  125k

Rib sr 0-10  > 500-550k

Rib sr 10-20 > 650-700k

Rib sr 20-28 > 700-900k

Rib sr 30-35 > 2-6kk

Rib sr 35+  > 10kk+

Za jeden taki 2 godzinny drop jesteś w stanie zarobić 

+/- 15kk

Najtańszy fms+9 kupisz już za 10kk :).

Tutaj masz potwierdzenie : :)

xjpg_wxhhwwe.jpg

Opublikowano

Nie nawiazujac do tematu.. w jakim krolestwie graja polacy??  

jto po czasie gdy minie czas teo bonusuto zakladasz  nowe konto? 

w ile tam wbije skil na g? ;d grajac 2/3 do 5 h dziennie?

Opublikowano

@LukaShi Polaków najwięcej u niebieskich.

@topic Tylko i wyłącznie m2 z rękawicą, najlepszy zarobek i nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Sam mógłbym przejść na inny sposób zarobku, ale od początku robię hajs na dropie 35 i nie narzekam.

5v19hx.png

Opublikowano

Możesz rzucić się na loch i po dropić medale , aczkolwiek bicie metków tez się pyli, ja biłem metki, wypadało ku i kd , to zbierałem wszystko , ku jak dobre to drogo schodziło a taniego jak nikt kupić nie chciał to wywalałem po czasie , a ku +0/1/2/3 sprzedawałem za grosze na przetopy, ludzie to kupowali i szło nieźle zarobić jak się miało lekkiego farta przy metkach ;>

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Leć na metki do m2, od 30 z jakims fms+7 bij sobie do 35 potem bojowiec i dalej juz z górki, drogie ku schodzi w pare sec, a smieci mozesz sprzedać u handlarki ja po 1H dropu w m2 z samych smieci dla handlary miałem ~3kk, do tego ss+0/1/2 tez do handlary za +2 jest chyba 75k, pamietaj o rekawicy taka na 2h to ~300k-400k

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć ze za 2 godz masz taki drop? Ja mam 3x mniej

W 2 Godziny z startowym is + rekawica mam taki drop :).

Opublikowano

Nie chce mi się zakładać nowego tematu więc tutaj rzucę jedno małe hasło. Ogólnie ostatnio dokucza mi nuda i chciałbym wrócić do metina. Na PL chciałbym ale wiem, że opłaca się tam grać tylko na krótką metę, bo później zaczynają się schody z ISem. Na privy nie idę, bo są przepchane nowościami (pety, kostiumy oraz dungi grupowe, a ja lubię grac bardziej solo) i gdy jest na jakimś serwerze 1,5k+ graczy to gra już mi się tnie (mam strasznie stary i słaby komp (mimo, że sprzęt dużo większy niż wymagania metina a neta szybkiego)). Chciałbym więc wrócić do metina sg ale nie wiem czy łatwo się wybić od 0. Tzn czy jest tak jak np. na PLu kilka lat temu czy jednak koxiki i gildie ustalają tutaj kto jak ma grać, jakie są ceny i jaki popyt na rzeczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...