Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawana poszukuje FB działającego na serwerze Triadica gram na kliencie próbowałem fish bot 1.3 beta oraz scar i żaden nie działał mógł by ktoś pomóc oczywiście dam 5 i+ prubowałem też na spol i też nic nie działa

logoxbt.png
Opublikowano

I bardzo dobrze (moim zdaniem :) ) że nie działają tam żadne MH, ani FB. Jak chcesz coś osiągnąć to zapracuj na to, a nie zostawisz FB na noc potem masz kase za malze i przychodzi taki i w m1 kozaczy :)

Chyba trzeba zrobić w jakiś sposób przez spolszczenie, ale ja tego nie próbowałem i nie wiem czy działa :) albo przez mc czy coś...

Opublikowano

sprawdzę jak tak to cie nagrodzę :P ok wszystko mam tylko jak go ustawić bo tam trzeba podac ch i serwer a ja gram na privku i jest tylko 1 serw i 4ch

logoxbt.png
Opublikowano

Tam jest ch do podania tylko w przypadku, gdy chcesz, aby przy logowaniu bot sam zalogował się z powrotem i mógł łowić dalej:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Probowales najnowszego angelbota? Bo ten fish bot 1.3 juz prawie w ogóle nie chodzi na zadnym serwie.

Angelbot działa nawet jak zminimalizujesz metka.

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...