Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore S1 [Dedyk] [4Fun]

Argin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Argin jak ja byłem SGM na serwerze to ty jeszcze w pampersy robiłeś  :D Ale skoro GA Szef dawał komuś za free 4.000 zł to raczej nie jest to mądry człowiek  ;)

On ogólnie trochę dziwny jest ;p

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłem o zmianę e-mail na kącie GA Szef i zanim zmienił mi ten e-mail nasłuchałem się o jego życiu, jak to z serwerami jest że odchodzą a potem płaczą że chcą wrócić na serwer ale nie mają eq... myślałem że mnie coś trafi..

A co do serwera to:

- Po wbiciu 250 i zrobieniu eq nudy...

- Zbroje na 250 bardzo źle wyglądają (Ninji najgorzej !)

- Mając eq 250 full klasa i tak przegrasz z osobą w pvp która kupiła sobie peta albo strój w is :) 

- 50 osób online ! ( w tym widzę 5 kont gm które sobie stoi i nic nie robi i jakieś 1 lvle bo bonują na nim eq)

Nie polecam :) chyba że był by restart i zmienili by wygląd zbroje na 250. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Prosiłem o zmianę e-mail na kącie GA Szef i zanim zmienił mi ten e-mail nasłuchałem się o jego życiu, jak to z serwerami jest że odchodzą a potem płaczą że chcą wrócić na serwer ale nie mają eq... myślałem że mnie coś trafi..

A co do serwera to:

- Po wbiciu 250 i zrobieniu eq nudy...

- Zbroje na 250 bardzo źle wyglądają (Ninji najgorzej !)

- Mając eq 250 full klasa i tak przegrasz z osobą w pvp która kupiła sobie peta albo strój w is :)

- 50 osób online ! ( w tym widzę 5 kont gm które sobie stoi i nic nie robi i jakieś 1 lvle bo bonują na nim eq)

Nie polecam :) chyba że był by restart i zmienili by wygląd zbroje na 250. 

Tak to prawda on dużo lubi opowiadać.

Opublikowano

Reset by się przydał ;c nie ma z kim grać ... 50 online w godzinach szczytu ... A szkoda bo fajny 4fun ;x

będzie jakaś reklama ??

Opublikowano

Serwer na którym dawno temu grałem, nadal się trzyma.  :O 

Widać spore zainteresowanie serwerem i brak olewki ze strony administracji.
Powodzenia.

Opublikowano

Nico oczywiście jest zawiedziony tym, że jego wypłata 400zł za stanowisko GM była za mała i zrezygnował ;).

Wszytko 4m4z1ng ma na swoim kanale yt i u siebie na kompie cała prawda o [GA]Szef i [GM]Nico ^^

Przeciez mielismy zbite z szefa razem z 4m4z1ng'iem i ktoś'iem ^^

Az matka mu dala leki uspokajajace jak sie zdenerwowal a tylko wygarnelismy mu prawde :)

Opublikowano

Wszytko 4m4z1ng ma na swoim kanale yt i u siebie na kompie cała prawda o [GA]Szef i [GM]Nico ^^

Przeciez mielismy zbite z szefa razem z 4m4z1ng'iem i ktoś'iem ^^

Az matka mu dala leki uspokajajace jak sie zdenerwowal a tylko wygarnelismy mu prawde :)

Daj linka jak możesz.

Na serwerze gra 100 osób.

Opublikowano

Daj linka jak możesz.

Na serwerze gra 100 osób.

Musiałbym poszukać a nie chce mi się :v

Jak grałem to jeszcze mutacji nie przeszedłeś :P

Ty mnie znasz tylko nie wiesz jaki miałem nick :D

Opublikowano

Musiałbym poszukać a nie chce mi się :v

Jak grałem to jeszcze mutacji nie przeszedłeś :P

Ty mnie znasz tylko nie wiesz jaki miałem nick :D

PoProstuBM.

Ts serwerowy jest pod nowym ip dostępnym na stronie głównej nightcore

Opublikowano

PoProstuBM.

Ts serwerowy jest pod nowym ip dostępnym na stronie głównej nightcore

Szef mowil, ze go owaliles z forum  i cos tam mu pokradles :D jeszcze takim smiesznym tonem mowil jak to on xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dużo ludzi wraca. Jedni odchodzą drudzy przychodzą inni wracają. Plusem serwera jest to iż przeżył wiele serwerów, które już dzisiaj nie istnieją, a ten mimo wszystko działa dalej.

ho ho nie rozśmieszaj mnie xD 44 osoby i wracają rly? xDD Ja Wam radzę zainwestować w dobrego YT. Ośmieszyliście się tylko tym że macie S1 i wielkie plany na S2 :D a było wiadome od początku że nie wypali S1 

Opublikowano

ho ho nie rozśmieszaj mnie xD 44 osoby i wracają rly? xDD Ja Wam radzę zainwestować w dobrego YT. Ośmieszyliście się tylko tym że macie S1 i wielkie plany na S2 :D a było wiadome od początku że nie wypali S1 

Nie mój serwer. Wstawiłem tylko prezkę.

Opublikowano

Nico oczywiście jest zawiedziony tym, że jego wypłata 400zł za stanowisko GM była za mała i zrezygnował ;).

A Ty sie sprzedajesz z forum na forum za nedzne pare zl wiec zastanow sie lepiej nad soba :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

A Ty sie sprzedajesz z forum na forum za nedzne pare zl wiec zastanow sie lepiej nad soba :)

Dobre słowo na temat Argina  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...