Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Stacjonarny 1600-2000zł

Blaze99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam prosbe, czy moglibyście mi złozyc, jakis w miare komputer do gry w tym przedziale cenowym? Wiem, wiem nie zaszalałem z ceną, mój komputer sie zepsuł, tak czy tak byl bardzo przecietny, a jego naprawa jest totalnie nieopłacalna, możecie nie wliczac w to obudowy bo pudło mam w domu nawet ich nadmiar, procesor pewnie intel core, na reszcie sie totalnie nie znam, a komputery z allegro to pic na wode, że tak to ujmę, dlatego proszę was, jeżeli możecie o poszukanie jakiegoś dobrego zestawu bo nie chce spedzic całych ferii przed telewizorem... Pozdrawiam i liczę na pomoc ;p 

Opublikowano

Do czego ma być złozony komputer do jakiś najnowszych gier czy jakis standard do wszystkiego ? multimedia itd ? czy raczej pod gry licze na +

Jeżeli pod gry mam taka stacjonarke złożona za 1800zl pod koniec roku 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Do czego ma być złozony komputer do jakiś najnowszych gier czy jakis standard do wszystkiego ? multimedia itd ? czy raczej pod gry licze na +

Jeżeli pod gry mam taka stacjonarke złożona za 1800zl pod koniec roku 

Ten zestaw jest okropny i w ogóle się nie nadaję do gier.

Jeśli możesz trochę dołożyć do dostaniesz - http://www.morele.net/inventory/info/DRejw/

Core i5, R7 260X i 4 GB ram.

Jeśli nie to - http://www.morele.net/inventory/info/DABYe4/

Core i3, R9 270 i 4 GB ram.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Ten zestaw jest okropny i w ogóle się nie nadaję do gier.

Jeśli możesz trochę dołożyć do dostaniesz - http://www.morele.net/inventory/info/DRejw/

Core i5, R7 260X i 4 GB ram.

Jeśli nie to - http://www.morele.net/inventory/info/DABYe4/

Core i3, R9 270 i 4 GB ram.

Haha jeżeli by powiedział że może trochę dołożyć to też bym inaczej pisał ale jest jasno napisane 2000 tys. 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Taki zestaw bedzie odpowiedni przedewszystkim do gier? Za karte graficzna w jednym z zestawów trzeba bedzie widze troche zapłacić ;p 

Opublikowano

Haha jeżeli by powiedział że może trochę dołożyć to też bym inaczej pisał ale jest jasno napisane 2000 tys. 

Weź wyjdź z tego działu. Twój zestaw nie dość że nie był absolutnie do gier to wychodził po za budżet o jakieś 400zł...

Nie wspominając już nawet o tym że w tym twoim nawet karty graficznej nie ma -.-

Taki zestaw bedzie odpowiedni przedewszystkim do gier? Za karte graficzna w jednym z zestawów trzeba bedzie widze troche zapłacić ;p 

To ma być komputer do gier, to raczej oczywiste że w zestawie do gier karta graficzna musi być dobra.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Okej, rozumiem, 4gb ramu to tez nie jest jakoś szaleńczo dużo ale rozumiem ze niestety za malą gotówką dysponuje, a przecież ram moge dokupić, a jak wspomnialem obudowe mam wiec - te 150 zł to wychodzi mniej niz 2000 wiec sie zmieściłeś tak czy tak, dzieki za pomoc, jeżeli ktoś jeszcze mogłby to oczywiście czekam również na wasze zestawy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...