Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy sposób wyfarmienia IP

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kapitczew

Wszystko działa, ale nie wiem jak ustawić. Mam włączone 4 skrypty które podałeś, problem tkwi w tym, że bot nie bije minionów oraz nie auto atakuje w ogóle. 

Bot jest na razie w fazie beta także nie wszystko może działać ale jeśli używa skilli i chodzi za minionami to i tak dobrze

668421422290643422464.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SzalonyRoger @kapitczew Myślisz, że nie próbowałem? Tutaj ss błędu:

FgeYxcB.png

Ale jestem beznadziejny, dopiero teraz sie skapnąłem, że to wersja 5.1. Musisz pobrać wersje 5.2, albo poczekać jak jej nie ma.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Ale jestem beznadziejny, dopiero teraz sie skapnąłem, że to wersja 5.1. Musisz pobrać wersje 5.2, albo poczekać jak jej nie ma.

Zmienie download na wersje 5.2 ale niestety jutro dzisiaj nie mam czasu

Opublikowano

Dobra już nie ważne w pliczku version, podmieniłem na tą co jest w lolu i o dziwo działa, ciekawe czy bana dostane, jak myślicie?

Opublikowano

a w około 48 godzin dostaniesz perma   :D

Używam od 82 godzin non stop, tylko aby zobaczyć kiedy mnie zbanują.

Aktualna średnia to 169 ip na godzinę.

Opublikowano

Używam od 82 godzin non stop, tylko aby zobaczyć kiedy mnie zbanują.

Aktualna średnia to 169 ip na godzinę.

Ja już siedze tydzien non stop i bana nie mam także raczej nie banują za takie coś.

Zmieniłem download na najnowszą wersje autoquere oraz spróbóje zrobić gotową paczkę pod tego bota

Opublikowano

Narazie jest banewave radze nie używać przez tydzień póżniej już można

Skąd wiesz, że za tydzień już będzie można? Jakie jest  ryzyko teraz?

Opublikowano

Teraz jest wysokie ryzyko bana trzeba przeczekać tydzień tylko, że bany nie leciały za bota tylko za używanie L# ponieważ twórca L# zawiódł

Opublikowano

A to nie jest na bazie L# przypadkiem, nie wgłębiałem się bardziej w temat, ale ja używałem programu który do "sterowania" postaci potrzebował skryptu z L#, to nie korzysta przypadkiem również z L# ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego wyskakuje mi że jest niewłaściwa ścieżka do lola, mi sie wydaje że jest dobrze.

http://zapodaj.net/9d7a739cae9e6.png.html

Ponieważ w Volibocie masz C:xxxxx/xxxxx a w notatniku F:xxxxx/xxxxx. 

Swoją drogą używasz do Volibota L# czy Bola czy czegoś innego ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Czesto spotyka sie takie osoby ktore niby "graja", a ich buildy sa kosmiczne np. Darius ktory kupuje itemki ktore dodaja do attack speed, a wiec wciaz to dziala ale mozna rozpoznac takiego bota i zreportowac.

Opublikowano

siemano :) mam taki problem z L# wyskakuje mi na wstępie że wersja Leuge of Legends nie jest obsługiwana i kod błędu. Dodałem folder noupdate ale to nie pomogło. Ktoś może coś poradzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...