Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy sposób wyfarmienia IP

kapitczew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym wam przedstawić najlepszy sposób wyfarmienia ip.

Będzie nam potrzebne:
L# ze skryptami

AIM:

ls://project/trees-software/AIM/

Github:https://github.com/trees-software/AIM                     

Evade:

ls://project/Esk0r/LeagueSharp/Evade/

Github:https://github.com/Esk0r/LeagueSharp/tree/master/Evade

Oraz autoqueuer:

https://github.com/imsosharp/volibot/blob/master/bin/latest.zip?raw=true

Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/080ab8ec1612949dea373c81b9e75ca23aeeb847358bdf9582f2e27f7c758dbc/analysis/1422178459/

Polecam również skrypty:

AutoKill:ls://project/trees-software/leaguesharp/AutoKill/

Oracle:ls://project/xKurisu/KurisuSolutions/Oracle%20(Activator)/

Jak używać:

1.Instalujemy oba skrypty i wypakowywujemy autoqueuer 

2.W folderze autoqueuer/config w pliku accounts wpisujemy swój login i hasło a w settings ścieszkę

do lola

3.Włączamy l# i idzemy na customa w celu właczenia bota.Jak naciśniemy shift widzimy Aim klikamy na to i zaznaczamy on

4.Wychodzimy z gry wyłączamy klienta 

5.Mając właczonego l# włączamy autoqueuer(Aby bot działał trzeba mieć konto na którym można grać aramy)

6.Enjoy

Ciekawostki:

Sposobem tym zarabiamy zarabiamy 139ip na godzinę+ pierwsza wygrana. Grając na normalnych botach zarabiamy 118ip na godzinę.

Skrypty te nie wykorzystują pakietów przez co szansa na bana maleje prawie do zera.

Bocąc tym sposobem 24h potrzebujemy 130 dni aby mieć wszystkie postacie.

W razie problemów pisać w komentarzach.

668421422290643422464.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawy i przejrzysty poradnik ;) ciekaw jestem na ile jest to 0 z tym banem :D

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

@Piekarzewski riot na pewno będzie patrzeć na to jedyne niepowtarzalne konto z kilku milionów ;) imo dobry poradnik, ogarne sobie coś takiego na turcje

Oczywiście na  expienie smurfa też dobry

Opublikowano

Pytańko mam, poczytałem troche o skrypcie aim i pisze, że obsługuje wszystkie championy na aramie. Testował to ktoś czy działa na sr? Mnie aktualnie nie ma na komputerze i nie mam jak sprawdzic. Jeśli tak to boski skrypt :D.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Zgadzam się z up - ile to nie było afer(np. Nervarien), kiedy to konto kupione na allegro niby świeżynka dostaje bana za skrypty, powód? Wyexpione na botach. Nie dostaniecie go od razu, ale jeżeli będziecie przesadzać pewnego razu jakoś to wywęszą. 

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Zgadzam się z up - ile to nie było afer(np. Nervarien), kiedy to konto kupione na allegro niby świeżynka dostaje bana za skrypty, powód? Wyexpione na botach. Nie dostaniecie go od razu, ale jeżeli będziecie przesadzać pewnego razu jakoś to wywęszą. 

Ja na mainie używałem iAram przez jakieś 2-3 miesiące i do teraz bana nie mam ;/ 

@topic : Dobry skrypt lepszy od autosharpoting. Dzięki za wstawkę 

#JebacSygnatury

Opublikowano

a w około 48 godzin dostaniesz perma  :D

chcecie  to używajcie zawsze jest szansa na bana ja używam tego cały czas i bana nie dostałem

Opublikowano

Ta szkoda , że L# jest na Windows 7 Vista 8 i 10 a nie na XP . Teraz XP czuje się jak Apple lub Linux bo coraz więcej gier na nim bie działa. Czemu oni na XP nie mogli zrobić? Kiedyś było ale Win 8 ważniejszy. Uważajcie użytkownicy L# Win 7 bo zaraz też nie będziecie mogli z L# korzystać i wszyscy się na BoLa przesunąć. Win 7 i vista nie będzie ( lecz jest bardzo popularny) bo będzie Windows 10 i niby cały darmowy rok a ukryte opłaty za nie będą dl nie których te komputery już są za bardzo skkomplikowane ;)

Opublikowano

Ta szkoda , że L# jest na Windows 7 Vista 8 i 10 a nie na XP . Teraz XP czuje się jak Apple lub Linux bo coraz więcej gier na nim bie działa. Czemu oni na XP nie mogli zrobić? Kiedyś było ale Win 8 ważniejszy. Uważajcie użytkownicy L# Win 7 bo zaraz też nie będziecie mogli z L# korzystać i wszyscy się na BoLa przesunąć. Win 7 i vista nie będzie ( lecz jest bardzo popularny) bo będzie Windows 10 i niby cały darmowy rok a ukryte opłaty za nie będą dl nie których te komputery już są za bardzo skkomplikowane ;)

Wiń za to microsoft który nie zrobił net frameworka 5 na windows xp

Opublikowano

Hx3dFxL.png

Jakiś problem mam ;x na tych aramach dostaje głownie warwicka a bot idzie afk w dodatku dziwne buildy typu kosa na tarica ;x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Hx3dFxL.png

Jakiś problem mam ;x na tych aramach dostaje głownie warwicka a bot idzie afk w dodatku dziwne buildy typu kosa na tarica ;x

Niestety tak jest ale mysle ze to naprawia

Opublikowano

Te buildy naprawią tak ?

a co z tym ww etc ? już dostałem bana za wychodzenie na 3 dni a zagrał dopiero jakies 10 gier ;x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

a inne postacie ci dzialaja?

Te buildy naprawią tak ?

a co z tym ww etc ? już dostałem bana za wychodzenie na 3 dni a zagrał dopiero jakies 10 gier ;x

Dodałem równierz skrypty które warto używać z tym botem

Opublikowano

@kapitczew

Wszystko działa, ale nie wiem jak ustawić. Mam włączone 4 skrypty które podałeś, problem tkwi w tym, że bot nie bije minionów oraz nie auto atakuje w ogóle. 

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...