Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Słuchawki za skiny cs:go

Differrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy:[/b]Słuchawki
[b]Metoda kontaktu:[/b]Pw forum
[b]Opis rzeczy:[/b]

Witam ! Chciałbym zakupić jakieś używane słuchawki dobrej jakości w zamian za skiny cs:go, cena do ustalenia(posiadam skiny warte 600+zł).
[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b]Zależy od słuchawek :) 

Opublikowano

Chcę słuchawki nauszne nie douszne więc jakiś bliższych kontaktów z kimś nie miały, co jedynie leżały u kogoś na głowie ;P Oczywiście jakiś uwalonych/zniszczonych nie chce tylko jakieś w dobrym stanie które komuś z jakiegoś powodu nie pasują. 

Przez 8 lat miałem słuchawki które po tym czasie nowe są warte nadal 500zł ale niestety mi się spaliły. Kupiłem je również jako używane. Po prostu wolę kupić lepsze słuchawki na których będzie fajny dźwięk niż jakieś chińskie gówno za kilka zł. Jeżeli nikt się nie znajdzie do końca tygodnia to będę musiał się wybrać do saturna i kupić nówki, ale wolałbym kupić za wirtualną gotówkę ^^

Opublikowano

Chcę słuchawki nauszne nie douszne więc jakiś bliższych kontaktów z kimś nie miały, co jedynie leżały u kogoś na głowie ;P Oczywiście jakiś uwalonych/zniszczonych nie chce tylko jakieś w dobrym stanie które komuś z jakiegoś powodu nie pasują. 

Przez 8 lat miałem słuchawki które po tym czasie nowe są warte nadal 500zł ale niestety mi się spaliły. Kupiłem je również jako używane. Po prostu wolę kupić lepsze słuchawki na których będzie fajny dźwięk niż jakieś chińskie gówno za kilka zł. Jeżeli nikt się nie znajdzie do końca tygodnia to będę musiał się wybrać do saturna i kupić nówki, ale wolałbym kupić za wirtualną gotówkę ^^

W saturnie nic nie ma w dobrej cenie.

Opublikowano

Mały wybór + 30-40% marży. Lepiej zamówić przez neta i obyś nie brał żadnych gejmingowych (no, są wyjątki np. HyperX Cloud).

Dzieki za rade, wiem ze w saturnie drogo ale mam blisko a gdzies trzeba sprawdzic ktore mi pasuja :P

Gamingowych brac raczej nie planuje, chyba ze mi jakies w oko wpadna, bo zazwyczaj poza marka nie oferuja za duzo :/

Opublikowano

Dzieki za rade, wiem ze w saturnie drogo ale mam blisko a gdzies trzeba sprawdzic ktore mi pasuja :P

Gamingowych brac raczej nie planuje, chyba ze mi jakies w oko wpadna, bo zazwyczaj poza marka nie oferuja za duzo :/

Napisz lepiej temat na odpowiednim forum, bo do niczego sensownego nie podłączysz tam na miejscu tych słuchawek.

Opublikowano

Po co polecać słaby headset ?

Mam od

Po co polecać słaby headset ?

Mam od 2 lat i sprawują się świetnie.Zresztą są tanie i mają go youtuberzy np. Rock.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Mam od

Mam od 2 lat i sprawują się świetnie.Zresztą są tanie i mają go youtuberzy np. Rock.

A co kogo interesuje, kto je ma ? Dostał pewnie w zamian za przychylną recenzję. Bez modów są do niczego, anodowanych nie słyszałem.

Opublikowano

A co kogo interesuje, kto je ma ? Dostał pewnie w zamian za przychylną recenzję. Bez modów są do niczego, anodowanych nie słyszałem.

Jak wolisz.Jednakże liczy się nie tylko twoja opinia ale także innych.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Fatalytu sa swietle, sam mialem okazje je tesotwac. Od siebie moge Ci polecic hs 850 draco. Uzywam. Mikro jest z*******e, dzwiek wyrazny ladny, a basy? mrrr <3 ;}

Opublikowano

Offtopic, ale jak mozna polecac jakies gowniane fatality, przeciez od nich sa lepsze zwykle sluchawki od telefonu

I zeby nie bylo, tak mialem fatality, i nie polecam najgorszy headset ever

4zzt3n.png

Opublikowano

Fatalytu sa swietle, sam mialem okazje je tesotwac. Od siebie moge Ci polecic hs 850 draco. Uzywam. Mikro jest z*******e, dzwiek wyrazny ladny, a basy? mrrr <3 ;}

A testowałeś coś normalnego ? Luxy/Maxelle za 80zł miażdżą te badziewia.

Jak wolisz.Jednakże liczy się nie tylko twoja opinia ale także innych.

To nie jest tylko moja opinia, zapytaj jakiejkolwiek osoby obeznanej w temacie.

Opublikowano

to guwno ma gorsze mikro niz moj mikrofon ktory ma z 6 lat za 30zl XDDDD

zreszta nie ma tej cenie dobrych headsetow, ale mniejsza nie o tym temat, jak chcecie sie wymienic to piszcie do autora tematu

­

Opublikowano

Maxell Retro DJ - Wyglądają jak wyglądają ale dobre są. Mam je już z rok a nawet 2. Działają jak nówki :P

PS. I tanie :P 

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

SteelSeries Siberia v2 Frost Blue Edition, dałbym 4,5/5 w jakości (kilka zabrudzeń, ale można to łatwo wyczyścić, po prostu mi się nie chce ;D)

Dobra jakość dźwięku, wygoda i bity :)))

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

to guwno ma gorsze mikro niz moj mikrofon ktory ma z 6 lat za 30zl XDDDD

zreszta nie ma tej cenie dobrych headsetow, ale mniejsza nie o tym temat, jak chcecie sie wymienic to piszcie do autora tematu

Głupi chuju. Słuchaj. To że twoją matke nie stać żeby Ci kupiła słuchawki nie opowiadaj mi opinii z neta ok? Ja miałem te i te słuchawki i są świetne. Draco mam już 1 miesiac, działają zajebiscie. W Fatalyty 1 wadą był kabel który mi się scierał poza tym nic, równie dobrze świetne. Co do mikrofonu obu słuchawek. Mikrofony są również dobre. Wiadomo nie sa to mikofony jak g-track... bo to head set gamingowy idioto...

Nikt nie będzie mi mówił czy są złe nie mająć ich. Testowalem Fatalyty 4 miesiace. Draco mam 1 miesiac i mam zamiar miec kilka lat je.

Opublikowano

Głupi chuju. Słuchaj. To że twoją matke nie stać żeby Ci kupiła słuchawki nie opowiadaj mi opinii z neta ok? Ja miałem te i te słuchawki i są świetne. Draco mam już 1 miesiac, działają zajebiscie. W Fatalyty 1 wadą był kabel który mi się scierał poza tym nic, równie dobrze świetne. Co do mikrofonu obu słuchawek. Mikrofony są również dobre. Wiadomo nie sa to mikofony jak g-track... bo to head set gamingowy idioto...

Nikt nie będzie mi mówił czy są złe nie mająć ich. Testowalem Fatalyty 4 miesiace. Draco mam 1 miesiac i mam zamiar miec kilka lat je.

W d***e byłeś i gówno widziałeś (w tym wypadku słyszałeś?). Porównaj te headsety do normalnych słuchawek  w tym budżecie, potem się udzielaj, bo wychodzisz na niezłego idiotę wyzywając innych, a samemu gówno wiedząc.

Opublikowano

sorry ale ja skomentowalem jedynie mikrofon w tych sluchawkach, ktory jest c*****y

sorka, ale slysze jak ktos przez niego mowi codziennie, wiec w d***e nie bylem i guwno jednak zobaczylem

­

Opublikowano

sorry ale ja skomentowalem jedynie mikrofon w tych sluchawkach, ktory jest c*****y

sorka, ale slysze jak ktos przez niego mowi codziennie, wiec w d***e nie bylem i guwno jednak zobaczylem

Jak nie potrafi go ustawić to się nie dziwię. p_-

Zobaczyłem, kupiłem, teraz poleciłem. Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...