Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerzucenie załogi i camo

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W końcu po długim czasie zrobiłem całego hellcata (koszmar) i chciałbym na t67 zrobić żarówkę dowódcy (ma już 92%, też koszmar). Po zrobieniu żarówki chciałbym dowódce wrzucić do hellcata ale boje się że na przykład zresetuje mu się ta żarówka i będzie od nowa 0% a tego na pewno bym nie chciał. Jak to jest z tym? Mogę bez obaw to zrobić? A jak jest z kamuflażem na czołgi? Już drugi raz wykupiłem 3 kamuflaże na t67 z myślą że to daje jakiś tam kamuflaż ale nie jestem pewien. Daje to jakiś procent kamuflażu czy jedynie wywaliłem srebrniki w błoto?

Opublikowano

Perki się nie zresetują, ale musisz przeszkolić załogę, a przez to stracisz około 10%. Kamuflaż opłaca się kupować na czołgi z dobrym camo bazowym. Hellcat, T67 są jednymi z nich.

Opublikowano

Tak jak kolega powyżej wspomniał perki czy też skille nie resetują się podczas przenoszenia załogi. Jedyne co to procent wyszkolenia załogi\ załoganta ! Możesz przenieść za darmo ( około 75 % ), za kredyty ( około 85 % ) oraz za złoto co daje nam wyszkolenie załogi na 100%, oczywiście dane te są dla 100% załogi. Jedyne co działa na % perka to ich reset. Przykładowo: masz perk na 92% i chcesz inny, kiedy zresetujesz za darmo perk spadnie o kilkanaście % , to samo z kredytami lecz znacznie mniej, no i złotko, które daje nam ten sam % co przed restartem :) Może to wiesz, lecz chciałem, aby każda " niewiedząca osoba " miała pojęcie xD Co do camo, daje nam 5 % do współczynniku kamuflarzu czołgu, a do tego ładnie wygląda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...