Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KSIĄŻECZKA ZDROWIA do pracy

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i to nie idzie sie do lekarza chyba tylko do sanepidu

najpierw sanepid, a później lekarz medycyny pracy

@topic wiek jest nieistotny, ja książeczkę wyrobiłem mając 15 lat.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

zakłady albo szkoły czasem  same dają skierowania dla osób które nie maja książeczki do Państwowej Inspekcji Sanitarnej

czyli trzeba iść sobie samemu ( masz Google to sobie poszukaj PIS, raczej chyba potrafisz  ) , zapytać i dowiedzieć się co wymagają, dowiedzieć się też od której czynne laboratorium

no i pozostaje łazić sobie za tym aż się załatwi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

najpierw sanepid, a później lekarz medycyny pracy

@topic wiek jest nieistotny, ja książeczkę wyrobiłem mając 15 lat.

co robia w medycynie pracy?

bo w sanepidzie wiem - kal przez 3 dni

Opublikowano

no rzesz qwa .

wbij sobie do tej głowy że to instytucja która wydaje tylko dokumenty ! nie wydaje książeczek zdrowia czy sanitarno-epidemiologicznych !!   

jak napisałem na samym początku ( i jakiś debil to sobie zaraportował, chwała mu za brak mózgu a drugiemu za idiotyzm z powodu nieznajomości tematu  )   ZAPIEPRZAJ DO PRZYCHODNI NAJPIERW  tam ci wszystko powiedzą

dostaniesz informację gdzie się udać , jakie dokumenty czy skierowania posiadać i ile zabulisz za badania, książeczki 

książeczkę masz mieć od pracodawcy i to on cie ma skierować na badania jak nie masz , bo samą książeczką możesz sobie podetrzeć cztery listery bo jest NIEWAŻNA do żadnego celu bez podbicia przez lekarza MEDYCYNY PRACY  który przyjmuje z reguły w twojej przychodni jak nie to dostaniesz jego adres gdzie przyjmuje  w przychodni 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...