Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto - Retaile przy rejestracji

raduli22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co słyszałem, to już się nie dostaje retaili tych co były kiedyś przy pierwszym logowaniu przez stronę.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

z tego co słyszałem, to już się nie dostaje retaili tych co były kiedyś przy pierwszym logowaniu przez stronę.

Masz rację, nie dostaje się. Jednakowoż wraz z ToXiiC'iem opracowaliśmy sposób na to, aby jednak je otrzymać. Zajrzyj do tego tematu. ;)

Opublikowano

To działa,dziś zrobiłem kolejne konto i dostałem retaile oraz nie trzeba  kupowac  8 slotu,aby móc użyć tych retali w grze działa normalnie bez 8:)

Opublikowano

To nie działa nie można włączyć gry przez stronę i nie dostaje się retaili bo właśnie za to się dostawało te retaile

Opublikowano

To nie działa nie można włączyć gry przez stronę i nie dostaje się retaili bo właśnie za to się dostawało te retaile

@koksu94, następnym razem proszę o zapoznanie się z wcześniejszymi wypowiedziami i nie wprowadzanie użytkowników w błąd.

"Retaile dostawało się za zalogowanie przez stronę." Don't make me laugh. xD Cały myk polega na czymś zupełnie innym i wyjaśnię to w tym poście.

Jak większości z nas już wiadomo, zespół programistów Nexon'a jest nieudolny. W związku z tą przypadłością nierzadkim widokiem są wszelkiego rodzaju błędy i niedociągnięcia. Otóż tym razem ktoś z nich zapomniał użyć mózgu i w dalszym ciągu istnieje możliwość ich otrzymania. W jaki sposób? Jak to działa? Wyjaśnię w sporym skrócie, ale i jednocześnie w miarę zrozumiałym językiem.

Przyznawanie bonusowych przedmiotów odbywało się poprzez zalogowanie na stronie głównej oraz uruchomieniu gry z poziomu przeglądarki. Cały ten sposób opierał się na bezpośrednim łączeniu z serwerem logowania, czyli bez konieczności wpisywania danych do konta w grze. Wraz z usunięciem przycisku startowego na stronie, zostało uniemożliwione połączenie objaśnioną przeze mnie drogą.

Dobrze, ale... Jak? Na dzień dzisiejszy wystarczy napisać prosty launcher, wykorzystujący metodę połączenia przedstawioną powyżej. Pewien czas temu zamieściłem na forum poradnik, wraz z napisanym przez ToXiiC'a programem, dzięki któremu przy pierwszym logowaniu do gry, otrzymamy bonus w postaci retaili oraz premii do dinarów.

Zajrzyj do tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1355732-tut-retaile-przy-pierwszym-logowaniu/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...