Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Retaile przy pierwszym logowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób ten jest już nieaktualny, ze względu na nowy system logowania do gry!

Witajcie.
Jak większość z was wie, pewien czas temu, ze strony głównej został usunięty przycisk "Game Start". W związku z ową decyzją zrezygnowano z przyznawania retaili (permanentne przedmioty na 8 slot) przy pierwszym logowaniu z poziomu przeglądarki, dla nowo zarejestrowanych kont. Jednakowoż, czy aby na pewno nie ma już możliwości ich pozyskania? Otóż nic bardziej mylnego, gdyż w dalszym ciągu jest to możliwe!

Odchodząc już o tego mojego wywodu... Zamieszczam krótki poradnik, w którym to krok po kroku przedstawię jak posiąść następujące retaile.:

• P90 (Engineer);
  • Medic Kit 2 (Medic);
  • MP5K (Sniper);
  • Flash Bang (Assault);
  • MP5K (Heavy Trooper).

1. Tworzymy nowe konto - czynności z tym związanych tłumaczyć raczej nie muszę.
2. Pobieramy klienta gry ze strony głównej - podobnie jak powyżej.
3. Pobieramy program - launcher (link wraz ze skanem podany nieco niżej).
ZPAnrEY.png

4. Rozpakowujemy i dodajemy zawartość paczki do folderu z naszym klientem gry.
eF8Kewv.png

5. Uruchamiamy grę za pomocą pobranego launchera.
6. Dodajemy konto, na które chcemy się zalogować.
vigD8vk.png

7. Wpisujemy dane logowania (nazwa użytkownika i hasło).
vtvSk4m.png

8. Wybieramy dodane konto i uruchamiamy grę.
l47dIdO.png

9. Wybieramy nazwę (po uruchomieniu gry nie ma konieczności wpisywania naszych danych, gdyż launcher łączy nas bezpośrednio z serwerem logowania, tak jak to było w przypadku włączania jej z poziomu strony).

10. Efekt końcowy.
zGFhjAh.png
ujcSk1z.png
n635tgI.png
3TmiW3S.png
YIKHSlV.png

Link do programu: http://blog.toxiicdev.net/post/download/warrock-launcher
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/94272aa4c69f5018d25e3d9a7ed547b8b27754987b1b13b5ab968446011cc4de/analysis/1421661985/

Tym oto sposobem zyskujemy przedmioty i bonus do dinarów, którego teoretycznie rzecz biorąc zdobyć się już nie da. xD 
Specjalne podziękowania dla mojego wielkiego przyjaciela i współpracownika - ToXiiC'a ("Głupi, ale zdolny." ~@xr0lnikx). <3

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.

Opublikowano

Ładne obejście. Niestety pewnie się zorientują i będą za to lecieć bany. Chociaż kto wie ...

Chociaż znając ToXiica zastanawiam się czy on przypadkiem nie dostaje tych haseł :l

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niezly poradnik ale mam watpliwosci. Jak zaloze konto i odpale wr przez tego launchera po czym wejde na innego kompa (i sie zaloguje tam) to bede mial dalej retaile ?

Opublikowano

Niezly poradnik ale mam watpliwosci. Jak zaloze konto i odpale wr przez tego launchera po czym wejde na innego kompa (i sie zaloguje tam) to bede mial dalej retaile ?

Tak,nadal będziesz miał retaile.

Opublikowano

Fragment z mojego poradnika.

Po uruchomieniu gry nie ma konieczności wpisywania naszych danych, gdyż launcher łączy nas bezpośrednio z serwerem logowania, tak jak to było w przypadku włączania jej z poziomu strony.

Gdyby ten sposób działał jednorazowo/chwilowo, to nawet bym o tym zapewne nic nie napisał. ;)

Opublikowano

@Versis poprostu odpalam nowe konto przez launchera i nie mam nic 8 slot zablokowany

@SatanVeil, przedmioty zostają ulokowane na 8 slocie (jako podstawowe), natomiast on sam pozostaje zablokowany.

Wszystko w dalszym ciągu działa bez problemu, więc... Czy, aby na pewno konto zostało świeżo założone (jeśli tak, to próbowałeś z następnym)?

Opublikowano

Wejdz na jakiegos rooma i będziesz mógł normalnie używać tych przedmiotów mimo zablokowanego slotu.

Opublikowano

nie dziala mi to robilem nowa konta i dalej to samo

@SatanVeil, nagraj jakiś krótki film, pokazujący przebieg czynności, które wykonujesz (oczywiście jeżeli ci zależy/możesz). Musisz coś po prostu nie tak robić, innej opcji nie ma, gdyż wszystkim pozostałym ta metoda działa. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma za to bana?

@xNone

Osobiście utworzyłem już tą metodą kilka kont i żadne z nich nie zostało jak dotychczas zablokowane. Uruchamianie gry za pomocą tego launcher'a nie jest w żaden sposób wychwytywane przez system antycheat. Należy jednakowoż pamiętać, iż wszelkie wykorzystywanie błędów wiąże się z jakąś szansą na wyłapanie bana.

• Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Retaile przy pierwszym logowaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...