Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie systemu na nowy dysk / naprawa pendrive po mem test

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania

1. Zainstalowałem windows8 , ale zainstalowal sie on na starym 80gb dysku , jak moge przeniesc system na nowy dysk 1tb

2. Ostatnio robiłem memtest i nie moge zformatowac pendrive(8gb) pokazuje dostępne 35 mb

Opublikowano

Pendrive juz naprawiłem , jak moge przeniesc system , próbowałem instalowac z pendriva wundiwsa na odpietym tamtym starym dysku ale instalka nie strartuje 

Opublikowano

dowolnym programem do backapu czy klonowania dysku  , w google poszukać programu na podstawie hasła : klonowanie dysku systemowego

pena jak widać nie zrobiłeś jak należy, jak chcesz mieć dobrą instalkę użyj Rufus

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok , sprobuje jesycye tzm programem. dodam ye mam 2 dyski 80 gb i 1tb i na tym 80 gb mam teraz system i chce zainstalowac na 1tb system i wywalic ten dysk 80gb

Opublikowano

to po cholerę ci 80 Gb podpięty do instalacji ???    wypnij go i zainstaluj na nowym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...