Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy forceop działa?

Kris69_XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ForceOp nie istnieje.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Jest taki plugin. Polega on na tym, że jak wgrasz od kogoś jakiś plugin, to ta osoba która Ci go np przesle, Moze sobie dac opa specjalna komenda, ktora jest ukryta w pluginie. Sam posiadam taki plugin i wiem jak to działa. Musiałeś wgrać od kogoś jakiś plugin. Napisać taki plugin, to chwila roboty 

Opublikowano

Co do zniszczenia serwera...

Art. 288. § 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, 
podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 
§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca 
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Karze określonej w § 1 podlega także ten, kto przerywa lub uszkadza kabel podmorski albo narusza przepisy obowiązujące przy zakładaniu lub naprawie takiego kabla.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

źr: forum.gazeta.pl 

Jakie masz pluginy? Jeśli masz TGuildsEX to prawdopodobnie jest tam backdoor, jeśli masz pluginy pobierane z MPCForum z róznych wycieków, nie dziw się, ale najpierw proszę cię żebyś podał wszystkie pluginy które masz na serwerze.

Opublikowano

Masz jakieś podejrzane pluginy/skrypty na serwerze, możliwe, że zainstalowałeś jakiś plugin, który Ci ktoś przesłał, a tam był backdoor? Może członek Twojej ekipy coś nawalił? 

Opublikowano

Jedyny forceop jaki istnieje do na konsole,ale wtedy musi być jakieś proste hasło typu krzyś123.Są też bugi np w ahtume lub azranku.A jak wszedłeś na jego serwer nie podałeś hasła takiego samego jak masz na swoim serwerze czy coś?

Opublikowano

Na PW podam ip serwera "Wolfa" jestem w stanie zapłacić 50zł za doszczętne zniszczenie jego serwera.

Chcę też dowiedzieć się jaki błąd mogłem mieć w pluginach że konsola dała mu op...

Nie działamy nikomu na szkodę serwera, dodatkowo temat ma podtekst handlowy. 

Opublikowano

Przepraszam za Double mam slaby komputer...

Dziękuje za odpowiedzi

Ale nadal jestem w WIELKIEJ K***A CZARNEJ D***E :D

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...