Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

addmefast problem

X Batman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka tygodni temu założyłem konto w addmefast.com, dodałem odpowiedź do lajkowania na asku i wszystko było dobrze. Od kilku dni dzieje się coś dziwnego. Moją odpowiedź lajkują 2 - 3 osoby dziennie, mimo że ustawiłem 5 CPC i mam pełno punktów na addmefast. Najdziwniejsze jest to, że jak mi już ktoś zalajkuje to nie odejmują mi się punkty na addmefast. Próbowałem zmienić konto addmefast, zmienić odpowiedź do lajkowania, ale dalej jest to samo. Ktoś tak kiedyś miał? Co to może być?

Opublikowano

I wyskakuje "Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast." (y) Każdy ma tak, najwidoczniej jest jakaś awaria albo strona upada. Btw. nikt ci nie lajkuje, tam gdzie masz Add Site/Page pisze pod Clicks, że były jakieś kliknięcia? wątpię, nie zabiera ci punktów bo nawet nikt ci nie zlajkował z tej strony.. pozdrawiam. 

@Edit

Działa już. 

Opublikowano

Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Ten komunikat ze zbyt szybkim zamknięciem okna nie dotyczy mojej sprawy. Pod clicks mam co prawda 0 kliknięć, ale tę odpowiedź co dodałem do lajkowania na asku, lajkują mi 2-3 osoby dziennie i to z takich dziwnych kont spoza Polski, więc na pewno są to kliknięcia z addmefast. A na to, że cie dziwi to, że mi nie ubywa punktów nic nie poradze, musisz mi uwierzyć że tak jest, po co miałbym kłamać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...