Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"The TERA Launcher is still running; please try again in a moment..."

NicNieWymysle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Grałem sobie w Lineage 2 na serwerze Interlude mid rate aż tu nagle próbuje wejść no i pisze,że serwer off.

Wchodze na strone serwera pisze ze serwer zostal zamkniety z powodu braku graczy (Pomijając fakt,że grało tam 1500 osób o godzinie 2 w noc).

Pomyślałem o grze Tera Online (tak zwany Lineage 3) ściągnąłem sobie z oficjalnej strony http://en.tera.gameforge.com/news patch gameforge (19 mb)

zainstalowałem i chciałem zainstalować Tere zainstalowała się w 20 sekund zdziwiło mnie to więc spojrzałem do folderu z grą i patrze że gra nie zajęła mi wogóle miejsca a miała zajmować 25 GB.W jakiś spsób znalazłem folder z grą i chciałem odpalić Launcher i co  ,,The TERA Launcher is still running; please try again in a moment.    If the problem persists,please visit (nie chce mi się przepisywać tego linku) for additional help"

Szukałem przez bitą godzine po youtubach,forach i innych gównach na mój problem nie znalazłem nic.W procesach jest ten launcher ale nie chce się włączyć.

Dodam,że w aplikacji gameforge pisze na szaro ,,running"

PRZEINSTALOWYWAŁEM TO 10 RAZY USUWAŁEM FOLDERY WYŁĄCZAŁEM I WŁĄCZAŁEM POŁĄCZENIE Z INTERNETEM PIERDYLIARD RAZY I NIC NIE ZADZIAŁAŁO.

Prosze o pomoc bo normalnie zaraz wyjde z siebie...

Dziekuje za pomoc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...