Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynać przygode?

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idą ferie i niemam w co grac ;/ Najbardziej interesuje mnie mmorpg i pomyslalem o l2. Jest sens zaczynać grę, czy serwery puste jak w wiekszości rpg?

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Polecam Tera, lecz jeżeli chodzi o lineage tez bardzo fajna gierka ;] globale pełne ;] 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Polecam Lineage, gram już ponad 8 lat i nadal mi się nie znudziło. :)

736181470940422997756.png

Opublikowano

najnowsza kronika to totalna kicha zdecydowanie nie polecam jesli juz to interlude lub ewentualnie kamael ( kroniki ) szukaj na hop MPCforum tam jest w czym przebierac off czyli tak jak pisalem na poczatku wyglada jak jakas tibia niepiertalac tysiace mobow lub inwestowac kase w jakies itemy z shopu .

gralem w l2 praktycznie od c5 teraz zaczelem zabawe w aiona bardziej polecam niz l2 bardzo podobna gierka taki zmodyfikowany l2 . off jest za free i po polsku.

Opublikowano

najnowsza kronika to totalna kicha zdecydowanie nie polecam jesli juz to interlude lub ewentualnie kamael ( kroniki ) szukaj na hop MPCforum tam jest w czym przebierac off czyli tak jak pisalem na poczatku wyglada jak jakas tibia niepiertalac tysiace mobow lub inwestowac kase w jakies itemy z shopu .

gralem w l2 praktycznie od c5 teraz zaczelem zabawe w aiona bardziej polecam niz l2 bardzo podobna gierka taki zmodyfikowany l2 . off jest za free i po polsku.

Gdybyś Ty za to chciał zacząć przygodę z L2 od zera to gdzie byś poszedł ? Patrzyłem na l2extreme, całkiem dużo ludzi tam gra, ale nie wiiem czy warto od priva zaczynać grę, zależy mi na ratach 1x, albo nieco wyższych, tylko nie za dużo :D.

Opublikowano

Na ratach x1 nowemu graczowi odechce sie grac. Poza tym nie ma takich serwerow. Najlepiej zaczac na interludzie przy ratach 30-75, bo takie chyba sa najlepsze.

Opublikowano

Na ratach x1 nowemu graczowi odechce sie grac. Poza tym nie ma takich serwerow. Najlepiej zaczac na interludzie przy ratach 30-75, bo takie chyba sa najlepsze.

raty 30-75 to nawet nie zapamieta lokacji i nie bedzie wiedzial co to crafting i.t.p. to dla fanow pvp nie gry l2 na luzie.na takich ratach w 2 dni 60-65 max tydzien 80 i zostaja tylko wysokie lokacje a gdzie nauka na czym polega l2 napewno nie na farmieniu .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zacznij grac na l2 eu Przyjazny server x1 lecz z systemem mentoringu szybki exp etc

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...