Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guild Wars 2 - Heart of Thorns - Co uważacie o tym dodatku?

Harajuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Hype Train 

1.PvP 

-GvG brzmi spoko 

-pozostaje tylko pytanie o balans po dodaniu nowej klasy + specjalizacji.

2. WvWvW

-W sumie żadna zmiana, jedynie inny pomysł na mapę. Póki nie zmienią postaci, i AoE to walka nadal bedzie wygladać tak samo.

3.Specjalizacje 

-Czekam na wiecej informacji, jednak troche szkoda, że wyjdzie tylko po jednej dla kazdej klasy. Ale to pewnie z powodu wyżej wspomnianego balansu.

4.Nowe mapy 

-Osobiście preferuję by były w stylu tych pierwotnych (Z serduszkami)

-dosyc ciekawie się zapowiadają, zwłaszcza jezeli faktycznie będzie na nich można "rozwinąć skrzydła"

Story

-Duzy uklon w stronę weteranów GW1, 

-Ciekawe postacie i zwroty akcjii

Nowy system rozwoju postaci 80+ może być czymś na co czekałem bo lekko mnie irytowało ze niby po wbiciu 80lvla dalej expie lecz dostaje jedynie marne skill pointy. 

Ogólnie to jestem też ciekawy jak bedzie wygladała gra po wyjściu dodatku dla osób które go nie posiadają, jaka część będzie wycięta. 

No i oczywiście trzeba będzie poczekać na date premiry oraz cenę.

graphic.png

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie, ogolnie gra mnie zaczeła nudzić od jakiegoś czasu, bo nie ma tam praktycznie nic do roboty oprócz śmieciowych legendarek.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Czekam głównie na GvG, główny powód przez który chcę wrócić do tej gry :3

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W końcu jakieś odświeżenie po prawie trzech latach gry!

Podoba mi się nowa koncepcja map, tak zwanych "pionowych", z którymi wiążą się nowe "abilities". Ciekawi mnie również ilość nowych spelli i czy nastąpią jakieś zmiany w umiejętnościach związanych z broniami. 

Poza tym, są już jakieś wieści na temat skinów legendarnych broni? Czy będą tak beznadziejne jak aktualne Greatswordy i krótki łuk?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czekam głównie na GvG, główny powód przez który chcę wrócić do tej gry :3

GvG nie będzie i ArenaNet to już mówiła wiele razy, nowa mapa pvp to mapa z elementami strategicznymi które swoją drogą są dziwne dla mnie..

Niemniej jednak temat odkopuje, bo.. W międzyczasie mieliśmy okazje zobaczyć ceny za dodatek oraz wielką burzę veteranów na reddicie/fb/forach, co o tym sądzicie?

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja myślę, że veteranj dobrze walcząc o swoje bo po co mają drugi raz kupować podstawkę... Coraz bardziej podejście ArenaNet mi się mniej podoba.

Opublikowano

Koniec końców skończyło się tylko na dodatkowym slocie dla veteranów to wciąż te $45... Cena jakoś nie pozwala.  <_<

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

System lig w PvP zapowiada się bardzo dobrze :)

Tu mała zapowiedź:

W zakatkach Lwich Wrot krazy nowina - podobno Gildia Leth mori Aiwe nabor wznowila! Ich sala przyjec wciaz przepelniona, acz zaczekac ponoc warto, bo przygod od groma ★ Aiwe.eu ★

Tak, przez ostatnie 3 lata było całkiem sporo dodawanych rzeczy, chociaż obecnie wszyscy weterani czekają głównie na HoT ;) Powtarzając w tym czasie stary content i robiąc jakieś aktywności z gildią.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie mam pytanie chodzi o to że ta gra jest teraz f2p i czy jak bd gral na f2p to jestem w stanie jakos dorównać tym ludziom co kupili gre? chodzi o pvp czy np jest duzo ograniczen i nie bede mial z nimi szans itp

Opublikowano

Ludzie mam pytanie chodzi o to że ta gra jest teraz f2p i czy jak bd gral na f2p to jestem w stanie jakos dorównać tym ludziom co kupili gre? chodzi o pvp czy np jest duzo ograniczen i nie bede mial z nimi szans itp

To f2p chyba głownie ogranicza się do slotów postaci, map chat, a poza tym to jesteś dalej na równi z innymi. Możesz mieć ten sam ekwipunek co ludzie którzy kupili gre, więc nie widzę tu czegoś takiego, abyś miał być słabszy.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...