Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się zwiększyć FPS w AC 4 Black Flag?

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mój komp: 
Intel® Core™ Duo CPU E8400 @ 3.00HGz
4 GB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GT

Podczas gry mam 10-13 FPS ...

Czy dało by się zwiększyć ilość FPS tak do 18+ ???

Wtedy by się dało grać normalnie... teraz strasznie muli !

Proszę nie pisać o kupnie nowej grafiki bo ten temat nie jest po to aby mi proponować nowego kompa.. !!!

jak to zawsze robicie ! :D

Proszę o sposoby zwiększenia FPS... i tyle ! xDD

posiadam już gameBostera więc bez tego można :)

Mogę podkręcić grafę :) Jak to coś ta ;P Ale proszę o info z tym związane !

Opublikowano

Tutaj masz wymagania gry:

http://www.mpcforum.pl/topic/1154761-wymagania-sprzetowe/

Pobierz: Razer Game Booster.

1. nie pytałem o wymagania gry... bo dobrze wiem że ich nie spełniam !

2. Pobrać "razer Game Boster" poco? Co mi to da? Poco ten program? Może być troszkę napisać poco mam to niby pobierać.... Czym się różni od zwykłego GameBoster 

Nie spełniam wymagań gry.. ale ona mi działa na 10-13 FPS... Chcę jedynie spróbować zwiększyć do +18 :D Wtedy będzie o wiele lepiej chodziła

i nawet jak ich nie będę spełniać to grać się będzie dało... przy 10-14 FPS się nie da...

Opublikowano

Game Booster jak sama nazwa wskazuje jest programem do zwiększania FPS w grach. A Razer to firma która zrobiła ten program. A skoro wiesz, że nie spełniasz wymagań to po co grasz w nią jeżeli Ci przeszkadza mało FPS ? Po prostu trzeba lepszego kompa bo komp rzeczywiście dość słaby, więc nawet jak podwyższy Ci do tych Twoich 18 FPS to i tak będą mega lagi.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Gra zwalnia... nie mam zcięć czy coś ;)

AC 3 mam na średnich i mam 19 FPS i chodzi fajnie... właśnie po to mi te pare FPS

mam około 13 dodam +5 i będzie fajna gra ;X

Opublikowano

Może to coś da.  Podczas gry kliknij CTRL+ALT+DELETE na klawie następnie przejdz w zakładke "procesy" znajdz proces AC Black Flag kliknij na nim prawym "Ustaw priorytet" i zwieksz z normalnego na "powyżej normalnego" lub na "wysoki" (jeśli nie możesz znaleść tego procesu kliknij prawym w menadżerze na AC Black Flag i "przej do procesu") Nie wykluczone że ci kompa spali   o.O . Ja tak robiłem z Rome II na starym kompie i bf3 (multi) Singiel smigał ładnie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...