Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakiś sposób na darmowe rp

Rogal545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tego że jestem polaczkiem cebulaczkiem i chciał bym mieć wszystko za darmo chciał bym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób na darmowe rp najlepiej w dużej ilości :D. Referale odpadają ;]!

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Jest tylko jeden sposób na darmowe rp polecam ci dogr....pl nie mogę podać ci całej nazwy strony ze względu że to będzie reklama.

RITO TO MAŁPY KTÓRE ŚPIĄ NA PIENIĄDZACH 

Opublikowano

Tak jest, granie na Go4lolach i innych turniejach najlepiej sponsorowanych przez Riot ;) Wygrasz masz RP + jakiś gift.

Jeśli miałeś na myśli, że gówno zrobisz i dostaniesz RP, to niestety nie ma takiej opcji.

Ewentualnie do gry (razem trzeba to napisać)< nabijasz sobie punkty grając w gry i wykonując zadania, które są rozpisane przy grze. Jeśli osiągniesz daną ilość PKT możesz je wymienić na RP w lolu - działa, ja tak wymieniłem raz na 840 RP

Opublikowano

Poproś mamę o daninę na rp.

Tak serio to nie ma sposobu na rp mało robiąc.

Jedyne sposoby to tak jak piszą up, d***y, ingnato i te turnieje.

Opublikowano

Hymm osobiście ja wcześniej używałem sposobu expenie postaci na metin2 i wymiana na konta, ale to jest jeszcze bardziej czasochłonne niż dajmy na to d***y. Więc dla tego chciałem zaczerpnąć coś od was ;]

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Moje sposoby:

1. robienie reflinków

2. Narysowanie czegoś, napisanie wiersza i wysłanie do supportu z prośbą o trochę rp

3. Wygranie turnieju gdzie nagrodą są rp

4. Wskazanie bugów z grą do supportu

5. Eventy

6. Niekiedy riot rozdaje gdy są jakieś problemy z serwerami

7. Za wbicie 3 lvl otrzymujemy 400rp (niestety tylko dla nowo założonych kont)

8. d***y

Opublikowano

Do gry jest bardzo monotonne a mi zależy na tym żeby zarobić i się nie narobić ;]

To idź na ulice żulić hajs może Ci ktoś sypnie groszem i będziesz mieć na RP..

Moje sposoby:

1. robienie reflinków

2. Narysowanie czegoś, napisanie wiersza i wysłanie do supportu z prośbą o trochę rp

3. Wygranie turnieju gdzie nagrodą są rp

4. Wskazanie bugów z grą do supportu

5. Eventy

6. Niekiedy riot rozdaje gdy są jakieś problemy z serwerami

7. Za wbicie 3 lvl otrzymujemy 400rp (niestety tylko dla nowo założonych kont)

8. d***y

1. nie chciał tego, bo jest to dla niego za trudne,

2. Dają max 20RP,

3. Czarno to widzę,

4. Ja raz zgłosiłem i nic mi nie dali, napisali, że już ktoś to zgłosił ;v,

5. Jakie eventy;o?,

6. Ja gram w LoLa od 3 lat i nigdy nie dostałem na EUNE, raz mi dali skrzynkę (na koniec tego sezonu)[pomijam boosty].

Opublikowano

Jest jeszcze program: Rapt

Wystarczy że grasz w jakąś gre i ci się punkty nabijają. Jak uzbierasz odpowiednia ilość to zamieniasz na walutę premium.

Opublikowano

Poza d***y.pl raczej nie ma działających sposobów na darmowe rp. :)
Nigdy nie wierz w strony dupy darmoweerppe.pl bo to zwykłe fejki, na których najczęściej zapisujesz się na SMS'ową subskrypcję podając swój nr telefonu.

736181470940422997756.png

Opublikowano

Dobra to ja jednak wybrałem moją starą dobrą metodę :]

1.Wybieram serwer easy metin 2

2.Expie i robie eq (jakieś 2-3 dni roboty)

3.Wyceniam eq na forum tego serwera

4.Wymieniam (przeważnie wpada tak z 5-6 dyszek, a przy naprawdę dobrym eq leci czasem do stówki) :]

Monotonna meteoda ale naprawde efekty są rewelacyjne (nie mogę się lenić)

Chciał bym też aby zostawiono ten temat, ponieważ takim cebulą jak ja może się przydać :)

thczcu9udp7h5l0zg.jpg

Opublikowano

Ja mam plan, w nocy okradnij bank wraz ze swoją paczką ziomków, pamiętaj aby mieć peleryne nie widkę , albo odpalone Q shaco/twitcha . Gdy znajdziesz się pod sejfem używasz Q VI i forsujesz zamek , potem chowasz forsę do latarni thresha i flashujesz przez ścianę . Pamiętaj aby obok sejfu postawić parę pacynek aby dać fear a goniącym Cię policjantom . Gdy liczba policjantów będzie rosła Lee kopie ich w kąt a Taric z Ezrealem biorą ich od tył. Następnie uciekacie do kibla i używacie teleportacji do domu . Następnie idziecie do sklepu i kupujecie psc za 10 mln. Koniec mam nadzieje , że się przydało , liczę na + (Jk)

@topic

Nie ma sposobu na free RP, w tym świecie nie ma nic za darmo ;] Nawet czasami trzeba zapłacić żeby ktoś Ci w mordę dał ^^

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Jakby było za free rp to Riot by 'umarł'

Nie byłoby lola

@topic

Nic w dzisiejszym świecie nie ma za darmo,chyba że zrobisz jakiś super genialny program do rp to oczywiście :)

Opublikowano

Idz kupuj codziennie zdrapki, zdrapuj i wygraj, może wygrasz, ja raz wygrałem 2 zł :D

Opublikowano

Reflinki wcale nie są złą opcją. Wystarczy namówić czterech kompanów do rejestracji, potem poprosić, żeby refy rozsyłali do innych. Prędzej czy później trochę rejestracji wpadnie. Jest też dog*y.pl, gdzie punkty wymieniasz m.in. na Riot Points. Wiersze i fan-arty dla Riotu nie są zbyt opłacalne, bo 20-30 punktów to... dość mało. Ewentualnie turniej, niekoniecznie od razu pod patronatem Riotu. Można zrobić drużynowy turniej ze znajomymi, a najlepsi gracze dostawaliby punkty od przeganych. A może turniej MPC.] Makin zasponsoruje Riot Points'y? :D

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Opublikowano

Nie polecam refow bo po wykryciu juz nie dostaniesz free gifta na swieta.

za wykrycie jest gift na święta>perm ban z brakiem możliwości odwołania.

Jeśli kupujesz gifty to max 50 tygodniowo,

@topic 

odpowiedź jest prosta. Gwałt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...