Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Mod PompaMT2 (mapy)

Dance4Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim =)

Mam problem z modem na "PompaMT2", ogólnie mod śmiga, ale problem występuje na mapie lochów pająków, gdy przeniosę się na tą mape to pasek logowania dochodzi do kilku % i wyrzuca z serwera, szukałem  już w internecie,ale nic nie znalazłem, i sam nie mam pomysłu jakby sobie z tym poradzić :) Może ktoś z użytkowników forum potrafi mi pomóc? Byłym wdzięczny za pomoc oferuje skromne plusiki =P

Opublikowano

Kamer raczej nie ma czasu :)

A tym sposobem, który podałeś próbowałem, ale niestety podczas wrzucania plikow do clienta kasuje je automatycznie po odpaleniu go..

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły, rady?

Opublikowano

Normalnie, ale nie moge się uportać z tymi mapami jak będę miał chwile to wrzuce Ci i sobie ściągniesz, bo męcze się teraz z tymi mapami :(

Nie miał ktoś podobnej sytuacji jak ja i nie potrafiłby mi pomoc? 

Opublikowano

Port mam prawidłowy, przynajmniej tak mi się wydaje, bo Modzik normalnie śmiga np w M1 czy Dolinie, ale teraz chcialem isc do lochów pajakow i kicka z serwera przy logowaniu :/

Opublikowano

Autorzy tego serwera tak się zarzekali że mają najlepsze zabezpieczenia że nie będzie działać przeważnie Mod i co się okazało że już mod działa a ja mam bekę z tych co robili zabezpieczenia. Nie trzeba było kozaczyć tak z tymi zabezpieczeniami bo jak widzicie sami się ośmieszyliście ... Nic dziwnego że już nie widać tutaj na forum  postów od Adminów tego serwera po prostu im teraz łyso :)

A co do tematu musiał byś zdobyć atlasinfo tego serwera by ładowała ci sie mapa do końca ... bo te mapy od kamera raczej nie pomogą ...

Opublikowano

No coż dzięki kolego ;), ale niestety nie mam pojęcia skąd zdybyc "atlasinfo" i chyba moje umiejętności są zbyt małe :)

Byłby ktoś w stanie mi ogarnąć to? Bo fakt,że botka można puścić np w m1 na herby, ale expbocika np w lochach już nie da rady, wiec kiepsko.. Jeśli ktoś potrafiłby to ogarnąć, to prosiłym o pomoc

@Edit najdziwniejsze jest to,że lochy pająkow wyglądaja standardowo tak jak w metku PL nie są w żaden sposób edytowane, ale mimo to nie hula :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...