Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iBox

Skibol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy próbuję wejść, pisze iż nie ma mnie wpisanego na White Listę. A w temacie "em.pngBiała lista (whitelist)NIE"

+ Błąd ortograficzny = Wziąść na Wziąć "Aby wziąść udział wejdz na serwer i czytaj MOTD serwera" 

zu439g.jpg

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa a dokladniej serwery tylko lobby sie wam zepsulo nie mozna wejsc na serwer

Naprwcie BungeCord a ja dam swoją opinie

Pzdr

Opublikowano

Serwer działa a dokladniej serwery tylko lobby sie wam zepsulo nie mozna wejsc na serwer

Naprwcie BungeCord a ja dam swoją opinie

Pzdr

Nic się nie popsuło..

Pewnie była przerwa techniczna, nie mamy problemów z lobby..

Czemu serwer nie działa ? 

Przerwa techniczna

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny serwer survival z gildiami tego jest tyle, że patrzeć się nie chce . A co do serwera to spawn schludnie wykonany na serwerze nie ma bugów więc jak tako mogę polecić jeśli kogoś serwery tego typu jeszcze kręcą.

MQaM4O1.png

Opublikowano

Serwer może i fajny ale mapa porażka... Administracja nie ogarnięta nie można wyrazić swojej opinii o serwerze, bo od razu dostajesz bana. Właściciel wchodzi raz na dzień i na chwile a ponad to nie ogarnia pluginów i serwer jest niedopracowany.

ac2tap2.jpg
Opublikowano

Serwer może i fajny ale mapa porażka... Administracja nie ogarnięta nie można wyrazić swojej opinii o serwerze, bo od razu dostajesz bana. Właściciel wchodzi raz na dzień i na chwile a ponad to nie ogarnia pluginów i serwer jest niedopracowany.

Tak raz na dzień, zagrałeś pewnie z 30 min i piszesz.

Jak się obraża serwer/administracje to się dostaje bana..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...