Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane administratorem] MaraZ

MaraZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Coś o mnie: 

Więc tak mam na imię Michał, mam 17 Lat, pochodzę z województwa dolnośląskiego . Interesuje się muzyką ( coś tam działam w DJ'ejce i BeatBox ), grami ( lol. cs etc ), streetworkout'em i jak każdy normalny chłopak w moim wieku dziewczynami. Jestem osobą kreatywną, otwartą na współprace z innymi ludźmi. Cenie sobie szczerość i dobry klimat w ekipie. 

Doświadczenie: 

Zaczynając od początku. Pierwszy raz miałem styczność z TeamSpeakiem jakieś 2 lata temu, była otwarta rekrutacja do gildii robiona przez "GM'a" tam każdy "członek gildii" miał range "server admin", wtedy zacząłem się tam bawić i poznawać permisje. Od tamtego czasu miałem wiele swoich teamspaków robionych głównie dla sieci serwerów CS + wraz z kumplami mieliśmy TS'a dla jakiegoś youtubera z MC ( jako, że nie interesuje mnie ta gra kompletnie nie pamiętam jak on sie zwie na tych jutubach ale z tego co pamiętam miał ponad 60k+ subskrypcji ). Myśle, że do "Adminownia" wszytko co potrzeba potrafie. 

Oczekuje: 

- W miare rozkręconego TeamSpeaka, 

- Ogarniętej Administracji

- Dobrego klimatu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...