Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto ban, warto dalej?

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu , czasy gdy nie wszyscy wiedzieli o law , zabociłem może raz , nawet pamiętam , był jakiś darmowy bot na 1 dzień . Then bana dostałem.. Teraz chce wrócić , jest do czego ? Da rade zaczac od zera? jak teraz sytuacja ?

Opublikowano

Od zera jeśli chcesz żmudnie bić mobki i tracić czas na gre to możesz zaczynać xD

Ogólnie jest pare bugów ale to raczej na dobre już konta :D

Opublikowano

kiedyś jak grałem to nie mogłem spokojnie na 1 gali farmić. co chwila ktoś przylatywał i ubijał . Tak na - wychodziłem z urką, a jak teraz jest? Da rade jakoś leonem farmić czy nie bardzo?

i na pl2 zaczynać  ,nie ?

Opublikowano

kiedyś jak grałem to nie mogłem spokojnie na 1 gali farmić. co chwila ktoś przylatywał i ubijał . Tak na - wychodziłem z urką, a jak teraz jest? Da rade jakoś leonem farmić czy nie bardzo?

i na pl2 zaczynać  ,nie ?

Da, bo urki naprawa nie zabiera i jest zdecydowanie mniej graczy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

jak nie zabiera , 500 uri..

czyli pl2 ? czy pl3

@edit, 

a i jest coś takiego że jak się zakłada konto to na start jakaś premka czy coś w tym stylu?

Opublikowano

jak nie zabiera , 500 uri..

czyli pl2 ? czy pl3

@edit, 

a i jest coś takiego że jak się zakłada konto to na start jakaś premka czy coś w tym stylu?

Jest na start premka, a naprawianie na baze masz darmowe. Co do serwera to chyba PL1 najwięcej ludzi :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Dacie tego linka ze startem na premce ? To zmienili że na baze rep za free? To zajebiscie. Ogólnie chce sobie farmić spokojnie leonem żeby nikt nie ubijał , to pl1,pl2,pl3 ? Wcześniej grałem na pl2 to było sporo ludzi , ale nie wiem jak teraz jest

Opublikowano

Dacie tego linka ze startem na premce ? To zmienili że na baze rep za free? To zajebiscie. Ogólnie chce sobie farmić spokojnie leonem żeby nikt nie ubijał , to pl1,pl2,pl3 ? Wcześniej grałem na pl2 to było sporo ludzi , ale nie wiem jak teraz jest

Nie ma żadnego linku ; )

Po ukończeniu startowych misji dostajesz premke :)

A jak chcesz sobie spokojnie farmić to wiadomo - klan lub kolega/koledzy którzy często by z tobą latali na początku ;)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1357951-bugtrick8-irys%C3%B3w-itp/zrób sobie odrazu irki na tym bugu wzoruj sie tym tutorialem, możliwe ze potem ban będzie ale jednak mała szansa.Jedyny minus w tym bugu, że urke na - robi. A czy sie opłaca grać na pl2 to się opłaca, jak trafisz do klanu fajnego to szybko się wyrobisz, i jest o tyle łatwiej, że lf2/bo1 za kredki są a z lf2 dasz rade na lajcie ubic dk :) 

Opublikowano

We die together, kojarze cie , bo ty na pl2 grasz , nie ;d ? Jeżeli chodzi o bug z irkami to nie skorzystam..Miałem juz starą fulke 1 lf4, ogarniętego w luj peta aegisa , drugi hangar, i już sobie zety składałem... Bóg chciał że raz zabociłem darmowym (do testu) botem i dostałem bana. Phiii. A inni całe życie bocą i nie mają ;C.No nic ... Spróbuje to odrobić..  Jak teraz sprawa wygląda z MHH? Może załaduje 200-250k urki na mhh i będzie łatwiej, teraz pytanie , peta kupić expić i mechy lv3 czy aegisa ? Myślę że aegisa . Jeszcze jest inne rozwiązanie, Romb+ >...<?

Opublikowano

We die together, kojarze cie , bo ty na pl2 grasz , nie ;d ? Jeżeli chodzi o bug z irkami to nie skorzystam..Miałem juz starą fulke 1 lf4, ogarniętego w luj peta aegisa , drugi hangar, i już sobie zety składałem... Bóg chciał że raz zabociłem darmowym (do testu) botem i dostałem bana. Phiii. A inni całe życie bocą i nie mają ;C.No nic ... Spróbuje to odrobić..  Jak teraz sprawa wygląda z MHH? Może załaduje 200-250k urki na mhh i będzie łatwiej, teraz pytanie , peta kupić expić i mechy lv3 czy aegisa ? Myślę że aegisa . Jeszcze jest inne rozwiązanie, Romb+ >...<?

Moim zdaniem Aegis to strata uri, kupisz za kredyty kiedyś. Goliat i składaj stara FE  a potem rob Low do oporu :D

Opublikowano

lepiej kup se jakies konto,za 150pln kupisz duzo lepsze niz te co straciles...1 lf4 to jest nic,ja widzialem podobne konto do mojego wyceniane  za 150-200pln, a mam na nim 17lf4 ,4 garaze ,full design do vegi i golca,aegis itp.itd NIE zaczynaj OD nowa...szkoda czasu,kup se od pewnego zródła konto nie od zlodzieja B)

Opublikowano

Dokładnie jeżeli masz zamiar wkładać kasę, to lepiej już kupić jakieś konto. Tylko uważaj jakie i od kogo konto kupujesz ;)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Właśnie ... Szkoda tylko że nigdy nie będę grał bezpiecznie i bez obawy że ktoś mnie wychuja że tak powiem.

Opublikowano

Gram na pl2 to prawda a nick taki bo nie inny :P mój rodowity był zajęty i nic nie wpadło do głowy to myśle wezmę ten, i teraz mnie wszyscy mylą z tym gienkiem xD na mhh nie pakuj hajsów lepiej kup konto warte świeczki za te pieniądze :) 

Opublikowano

Gram na pl2 to prawda a nick taki bo nie inny :P mój rodowity był zajęty i nic nie wpadło do głowy to myśle wezmę ten, i teraz mnie wszyscy mylą z tym gienkiem xD na mhh nie pakuj hajsów lepiej kup konto warte świeczki za te pieniądze :)

Ja gram od nowa po ban wave za Vbota.I gra mi się przyjemnie :3. Tu propozycje są różne,a w DO szanse dla każdego NIE są równe.Albo masz dobrą rękę(do pisania sms na uri) albo farta(że bana nie wyłapiesz) lub jesteś szarym flaxem i grasz uczciwe i po wielu latach świetlnych(bo takie jest tempo szarych flaxów) udaje ci sie wybić.Albo poprostu grasz przemyślanie i jesteś pro :)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1357951-bugtrick8-irys%C3%B3w-itp/zrób sobie odrazu irki na tym bugu wzoruj sie tym tutorialem, możliwe ze potem ban będzie ale jednak mała szansa.Jedyny minus w tym bugu, że urke na - robi. A czy sie opłaca grać na pl2 to się opłaca, jak trafisz do klanu fajnego to szybko się wyrobisz, i jest o tyle łatwiej, że lf2/bo1 za kredki są a z lf2 dasz rade na lajcie ubic dk :)

Tu bym się zastanawiał nad pewnym myczkiem naprawy - na +. Niektórzy może pamiętaja ale kiedyś też sie kupywało ze sklepu charlesem boostery na milion h :D

I jedyne co wystarczyło zrobić to wygrać Scarmageddon czyli dostać urkę od BP. Zastanawiam się czy jeśli zanim otrzymamy te 10k z misji coś zbugować na minus a potem odebrać nagrodę. Ostatecznie można spróbować wysyłając sms spr czy się wyzeruje. Jeśli tak to jest to nadzieja na jakiś biznes :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...