Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki twardziel i dysk zewnętrzny?

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Poszukuję dobrego dysku zewnętrznego (do ~~250zł) oraz twardziela (~~200zł).

W oko na twardziela wpadł mi WD Caviar Blue 1TB, ale na zewnętrznych nie zabardzo mam pojęcie, coś do 1TB dało by rade wykombinować w tej cenie?

Dodam ,że na zewnętrznym będą wrzucane zdjęcia,filmy,muzyka, jakieś gierki, programy, praktycznie wszystko :P Nie wiem czy to ma znaczenie przy kupowaniu zewnętrznego.

Z góry dzięki za odpowiedzi ;) 

Opublikowano

no to szukaj tanich ofert na allegro albo po sklepach skoro masz aż takie wymagania co do ceny do 200 zł , naprawdę ich nie brak i nie pozwól innym tracić czas by zrobili to za ciebie byś oszczędził 20-40 zł

zewnętrznych dysków tez nie brak, w sumie w 400 zł miescisz się bez problemu z HDD jakim chcesz + zewnętrzny na USB 3  ( no chyba że nie masz to ciut tańszy na USB 2 wystarczy )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Żarty sobie robisz ? Najnowsze serie Seagate to totalny złom. Najlepiej szukać WD Blue/green

Opublikowano

Żarty sobie robisz ? Najnowsze serie Seagate to totalny złom. Najlepiej szukać WD Blue/green

WD Green także nadają się tylko do śmieci ..

Jeżeli to tylko seria Blue,Red i Black.. Green miało kilku moich znajomych i pozbyli się ich szybciej niż kupili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...