Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Five nights at freddy's

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ,chwilowy "szał" na tą grę skończy się równie szybko jak na slendera ,mamy wiele innych, ciekawszych gier z potencjałem, które można by było dodać na forum.

Opublikowano

@Sortiq Dobrze ale pamiętajmy że to jest gra singleplayer ,które jedynie co może nam oferować to bardzo zakrojoną fabułę (o ile tak możemy to nazwać) ,i równie małą ilość "taktyk" ,skończy się brakiem aktywności w dziale .Jeżeli wejdzie zapewne będzie skasowany do max 3msc. Jak na razie mimo wyjścia 3 części według mnie, ma za mały potencjał aby chwycić tłumy ludzi na forum ,i skłonić ich do aktywności.

Opublikowano

Pewnie będzie tak jak to było z subforum gry S.T.A.L.K.E.R z początku było duże zainteresowanie ale z każdym dniem zainteresowanie tym subforum zmalało do zera dlatego myślę że nie ma sensu dodawać tego działu, nie. 

Opublikowano

Tak bardzo dobra gra i można właśnie to rozbudować, mam nadzieję, że byłby ruch w tym dziale =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...