Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pralka źle działa, ktoś pomoże?

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Otóż mam problem z pralką. Mianowicie pobiera wodę, po czym ją wypuszcza, i koniec prania. Jak to naprawić? Kilka tygodni temu miałem ten sam problem ale mama ją przepchała bo się rurka zapchała ta co doprowadza proszek do bębna. Ale teraz ją ciężej odepchać niż wtedy. Ktoś ma jakiś schemat do pralki electrolux automatyczna, chodzi mi o to jak dostać się do tej rurki ;/

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, spróbuj do pojemnika z proszkiem wlać gorącej wody a następnie włączyć pralkę i ustawić na pranie, chodzi o to żeby zaczęło pobierać z pojemnika, gorąca woda powinna rozpuścić zatkany proszek.

Opublikowano

@Linaxis właśnie tego sposoby też próbowałem ale wydaję mi się, że jest mocno zapchany ten przewód i ciężko będzie rozpuścić. dlatego wołabym to ręcznie zrobić ale jak to wyciągnąć? A może jest jakiś środek, który po wlaniu rozpusci? Coś łagodniejszego od "Kreta" bo on to zeżre całą pralke :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...