Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy pobieraniu

PrezeskaAnna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czekałeś z włączonym jakiś czas często jest tak że się zatnie przy iluś tam procentach i za pół godz zacznie zaś pobierac ? 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Tzn fakt dalej pobiera tylko raz właśnie jest tak jak na ss który podałam później no pobiera i można powiedzieć tak cały czas...niewiem już  na jakim etapie pobierania jestem bo nic się nie dzieję ...puszczam na noc i dalej to samo..fakt że nie posiadam super szybkiego neta no ale już dosć długo pobieram ..

Opublikowano

Launcher settings:

P8tI2R9.png

Jeżeli chodzi o screen.

U mnie różnie było z tym pobieraniem. Zazwyczaj przez noc i dzień pobrało się, a za kolejnym razem (po formacie) prawie 3 dni .__. Bo ciągle jakby "wieszało się".

Opublikowano

Stwierdziłam że jednak pobiorę od nowa...to Repair your install już też kliknęłam i niestety nie pomogło tym bardziej źe już po tym czekałam dość długo ... :mellow: może za drugim podejściem będzie ok mam nadzieję . Dzięki że coś poradziliście chociaż :) like dla was 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...