Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy na DBKOS

Misiur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest trudno o golda, tylko wnerwiające jest go noszenie. Najgorszym - tego serwera to straszne lagi, od 20/21 gra się w grę turową.

@Dobra, skończyłem z tym serwerem, po zrobieniu sag do buu sagi (wbiłem dzięki temu ~1.5lvl'i) padłem (jakieś brazole sobie trapa robili) i co?! straciłem 1.6k lvl'i... super serwer, nie polecam.

Bug robi się może 2 razy podczas wbijania lvl'a , ale i tak musisz mieć coś golda przy sobie żeby kupić za niego bol'a bo inaczej powiedzenia :)

A od kiedy to nie wolno trapa robić ? Nie polecasz serwera bo co nie ogarniasz i padłeś , dobra okej to twoja sprawa :) 

Opublikowano

Bug robi się może 2 razy podczas wbijania lvl'a , ale i tak musisz mieć coś golda przy sobie żeby kupić za niego bol'a bo inaczej powiedzenia :)

A od kiedy to nie wolno trapa robić ? Nie polecasz serwera bo co nie ogarniasz i padłeś , dobra okej to twoja sprawa :)

(wbiłem dzięki temu ~1.5lvl'i) padłem (jakieś brazole sobie trapa robili) i co?! straciłem 1.6k lvl'i... super serwer, nie polecam. 

Nie pisze przeciesz ze placze o trapa, tylko o to że cofło mi 1.6k lvli zamiast jakiś 200! 

DR5ChPt.png

Opublikowano
(wbiłem dzięki temu ~1.5lvl'i) padłem (jakieś brazole sobie trapa robili) i co?! straciłem 1.6k lvl'i... super serwer, nie polecam. 

Nie pisze przeciesz ze placze o trapa, tylko o to że cofło mi 1.6k lvli zamiast jakiś 200! 

Dlatego, nie gram na zadnych syfiastych wodbo ;d 

Wchodzisz na pierwsza lepsza strone z silnikami, i co?!

Jest tam identyczny silnik.

Z tego co na ss widze, że misiur nie włożył żadnych starań.

Tylko pobrał, skonfigurował, i wstawił na vps za 4 dychy.

.

Opublikowano

Dlatego, nie gram na zadnych syfiastych wodbo ;d 

Wchodzisz na pierwsza lepsza strone z silnikami, i co?!

Jest tam identyczny silnik.

Z tego co na ss widze, że misiur nie włożył żadnych starań.

Tylko pobrał, skonfigurował, i wstawił na vps za 4 dychy.

A no niestety, nie ma nic ciekawego, prócz DBV,DBL'a  i ich kopii (gdzie już te serwery się przejadły wszystkim z 15 razy, jak by ktoś nie mógł zrobić coś oryginalnego :c)

@Top: jak jak pisałem, nie polecam, no chyba że masz nerwy ze stali i umiesz znosić  bugi panujące na serwerze.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Nie polecam serwera grałem na nim ale nuda straszna same brazole i wgl a większość graczy to są i tak boty na trainach.A serwer w 90 % pewnie z neta bo też miałem taki sam serwer po 100 graczy Uodbko :P

Opublikowano

A no niestety, nie ma nic ciekawego, prócz DBV,DBL'a  i ich kopii (gdzie już te serwery się przejadły wszystkim z 15 razy, jak by ktoś nie mógł zrobić coś oryginalnego :c)

@Top: jak jak pisałem, nie polecam, no chyba że masz nerwy ze stali i umiesz znosić  bugi panujące na serwerze.

Jeżeli, chcesz coś ciekawego, to zrób to sam :) Jeśli, wyszłoby ci coś ciekawego, to bym zagrał ;p

@Misiur

Zmień, chociaż acc-makera, na swojego...

W tym serverze, nie ma nic twojego, bez przesady..

I tych ,,Sony'' / ,,Soony'' było, pełno nawet znam paru..

.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...