Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy na DBKOS

Misiur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-298616-0-26723500-1422085984.png

post-298616-0-81459300-1422086043.png

EXP - 5000x

Skill - 30x

Magic - 50x

Loot - 60x
Max Reborn 2500 LVL !!!!

Strona-dbkos.net.pl

Serwer 24/7

Maszyna:

RAM - 6GB

Procesor - 4 x 3.0 GHZ

(DDo0 Protect) 

W każdą Sobotę będzie odbywała się Wojna zwana WoE nagrodą będzie Guild House

, a więc zbiera drużynę minimum 3 osobową i bierz udział .

W Domku są 2 x 4 trainery !!!

Bierz udział co tydzień i walcz o swój domek .

Stawaj się co raz lepszy i zdobywaj nowych graczy do 

Team'u .

O co chodzi w WoE

https://www.youtube.com/watch?v=_H-BZTYOu9o

post-298616-0-42851900-1422086846.png

post-298616-0-84094000-1422086853.jpg

post-298616-0-96830400-1422086858.jpg

Serdecznie zapraszam Admin Sony !!!

Opublikowano

@Misiur

Admin Sony... Skądś znam tą nazwę..

Jaki miałeś poprzedni serwer? Bo grałem na jakimś, gdzie GM miał nazwę Sony, ale to nie był ten serwer

Możliwe że z kimś mnie mylisz :) , dlatego że nie miałem wcześniej żadnego serwera :P

Opublikowano

Możliwe że z kimś mnie mylisz :) , dlatego że nie miałem wcześniej żadnego serwera :P

A nie miałeś na tym serwerze dużego expa, że lvl były 20k+?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Powie mi ktoś dlaczego nie mogę wejść na serwer ? error wyskakuje a graczy jest 48 

Nie wiem dlaczego , może nie masz ip changer'a ?

Opublikowano

Nie działa IP changer, dokładniej nie wyszukuje pliku tibia.exe, wiesz może czym to jest spowodowane?

@Naprawiłem, tutaj grają sami brazole? czy gra jakaś polska wiara, bo ja wszędzie widze brazoli xD

DR5ChPt.png

Opublikowano

debiutant ale na innych serwerach gram normalnie i nic mi się takiego nie dzieje a tu na tym serwie akurat error mi wyskakuje  tak jak by serwer był zamknięty  a na stronie pisze ze jest online i jest 40 graczy albo 30 albo 50

Opublikowano

debiutant ale na innych serwerach gram normalnie i nic mi się takiego nie dzieje a tu na tym serwie akurat error mi wyskakuje  tak jak by serwer był zamknięty  a na stronie pisze ze jest online i jest 40 graczy albo 30 albo 50

Serwer działa, pewnie nie zmieniłeś IP (dołączonym do klienta IP changerem z wlączonym klientem)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Tak przyznaje Gra wiele brazoli :D , ale dzięki nim są czasami ciekawe walki , jak i zarówno gra wiele polaków :) . Mogę wymienić paru ogarniętych których znam :)

Opublikowano

Tak przyznaje Gra wiele brazoli :D , ale dzięki nim są czasami ciekawe walki , jak i zarówno gra wiele polaków :) . Mogę wymienić paru ogarniętych których znam :)

Napraw bugowanie się expa, bo jak np wbijam 700 lvl to w pewnym momencie exp sie buguje i za nic nie chce się lvl wbić i muszę paść żeby to odbugowywać i tak w kółko, to jest tak wnerwiające jak nie wiem.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Napraw bugowanie się expa, bo jak np wbijam 700 lvl to w pewnym momencie exp sie buguje i za nic nie chce się lvl wbić i muszę paść żeby to odbugowywać i tak w kółko, to jest tak wnerwiające jak nie wiem.

Aby od bugować lvl trzeba wpisać komendę "bug" oraz mieć przy sobie 10g :) 

Opublikowano

Aby od bugować lvl trzeba wpisać komendę "bug" oraz mieć przy sobie 10g :)

Takie rzeczy powinny być darmowe, bo nie   są  winą  graczy , a serwera.

DR5ChPt.png

Opublikowano

No widzisz , ale nie są darmowe :) 

Opublikowano

To są uroki wodbo. Kiedyś widziałem, szanujące się servery, gdzie te unbugi były co 10min. Ale, jeżeli na serverze drop jest dobry, z czym łatwo przychodzi gold, to to raczej nic nie zmienia, że jest za 10g. Chyba, że o gold jest cholernie trudno to powinien być za free co jakiś czas ;p 

.

Opublikowano

To są uroki wodbo. Kiedyś widziałem, szanujące się servery, gdzie te unbugi były co 10min. Ale, jeżeli na serverze drop jest dobry, z czym łatwo przychodzi gold, to to raczej nic nie zmienia, że jest za 10g. Chyba, że o gold jest cholernie trudno to powinien być za free co jakiś czas ;p 

Nie jest trudno o golda, tylko wnerwiające jest go noszenie. Najgorszym - tego serwera to straszne lagi, od 20/21 gra się w grę turową.

@Dobra, skończyłem z tym serwerem, po zrobieniu sag do buu sagi (wbiłem dzięki temu ~1.5lvl'i) padłem (jakieś brazole sobie trapa robili) i co?! straciłem 1.6k lvl'i... super serwer, nie polecam.

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...