Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Mapa 8x8 By Sasori

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale paskudna.

Chociaż może gdyby zmienić tekstury (jak dla mnie zbyt jaskrawe i to głównie to mnie odrzuca), byłoby lepiej... Ogarnę jak będę hurtowo sprawdzała mapki na swojego serwa. c;

Makoto is not amused.

Opublikowano

popraw tekstury, dodaj drzewa i krzaki to będzie gicio mapka z Gothic 1 i 2 barjera jebut

Nie ma problemu pod wwieczor przeskaluje. Na mniejsze oraz ogarne obiekty

Przepraszam, ale paskudna.

Chociaż może gdyby zmienić tekstury (jak dla mnie zbyt jaskrawe i to głównie to mnie odrzuca), byłoby lepiej... Ogarnę jak będę hurtowo sprawdzała mapki na swojego serwa. c;

Nie ma problemu mapa jest do waszego uzytku mozecie robic co chcecie tylko nie podpisywac pod siebie xD

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wybacz stary xD ale to jest straszne xD przypomina mi się Gothic i jego textury xD ale to raczej kiepskie poruwnanie xD

Oj tam oj tam 1 mapa byla xD  robiona  dosłownie  10 minut bo potem sie znudzila xD

Opublikowano

10 minut mapa 8x8 ? :v

tak dokladnie 10 min ;)  nie widzisz zle nalozone textury bez modeli  na szybko robione sciezki krzywe góry  all robione z góry niedokladnie ;D

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...