Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Action nie może nagrać gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!
Mam problem, mianowicie z nagrywaniem gier poprzez Mirilis Action! Normalnie sie nagrywa pulpit itp . Lecz gdy chce nagrac mojego ace to nie dziala , klikam przycisk ktory ustawilem i nadal nic
Prosze o pomoc

Opublikowano

Masz oryginalną i pełną wersję programu "Action!"?

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

pobralem na oryginalnej stronie. 30 dni trial mam narazie. Jakos miesiac temu mialem normalnie nagrywalem sobie. Tylko ze formata mialem. No to teraz zainstalowalem znowu i nie dziala, a wtedy tez 30 dni trial mialem

Opublikowano

Zainstaluj sobie Fraps'a moim zdaniem jest o wiele lepszy od tego całego Actiona chwalonego przez youtuber'ów tylko dlatego, że dostali key'a za darmo.

Opublikowano

pobralem na oryginalnej stronie. 30 dni trial mam narazie. Jakos miesiac temu mialem normalnie nagrywalem sobie. Tylko ze formata mialem. No to teraz zainstalowalem znowu i nie dziala, a wtedy tez 30 dni trial mialem

Jakoś miesiąc temu nagrywałem sobie a 30 dni jest wersja testowa . więc skończyło ci się !

Zainstaluj sobie Fraps'a moim zdaniem jest o wiele lepszy od tego całego Actiona chwalonego przez youtuber'ów tylko dlatego, że dostali key'a za darmo.

Action nie żre tak fps jak fraps, jest lepszy 

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...