Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do was pytanie.

Słyszałem o takim czymś jak keyloger, który wysyła ci na e-mail wszystko co ktoś wpisuje na klawiaturze, chciałbym zrobić coś takiego sam tzn. zrobić keylogera wstawic do Mh i film na youtube. Czy jak ktoś by to zgłosił na policje byłbym ukarany?

//Proszę was nie piszcie komentarzy typu złodziej, żal itd

Opublikowano

Myśle ,że zostałbyś ukarany za to. Ponieważ kradniesz dane z czyjegoś komputera. Nie znam sie na tym to tylko moje zdanie.

Up:Przecież on nie prosi o keyloggery tylko zapytał czy grozi mu jakaś kara.

Opublikowano

raczej nie ale jakby to ktoś zgłosił to może ale można też pod filmikiem usmieścić pobierasz na własną odpowiedzialność i wtedy to nic ci nie zrobią.

:DD:D:

Opublikowano

Na policję? Za keyloggery do metina?! Od kiedy chłopie! To tak jakby ktoś powiedział policji, że został okradziony z eq lub ktoś mu ukradł konto... Najnormalniej w świecie zostałby wyśmiany.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Za takie coś nie zostaniesz ukarany :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Policja nie ma prawa ukarać cię za Keyloggery.

Choć dla bezpieczeństwa napisz:Pobierasz na własną odpowiedzialność. i nie mają prawa cie ukarać.

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Niby nie lecz gdybyś się komuś włamał na E-Maila dzięki key'owi , a ktoś trzymał by tam ważne wiadomości to jak najbardziej mógłbyś zostać ukarany , a zmiana IP nic nie da . Lecz jeśli chodzi o gry to idziesz na komisariat i mowisz : Jakiś Nup ukradł mi smocza+9 i fmsa +9 to by chyba umarli ze smiechu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...